Nezaboravna iskustva

Eventi

Nezaboravna iskustva

Stage design & produkcija

Naš tim specijaliziran je za dizajniranje zadivljujućih setova za stvaranje spektakularnih slika i nezaboravnih iskustava za publiku vašeg događaja. Nudimo širok raspon usluga kako bismo osigurali da se brine o svakom aspektu vašeg seta, omogućujući vam da se opustite i vjerujete u uspješnu proizvodnju!

Spektakli otvarnja i lansiranja

Bez obzira na veličinu događaja, vaš ulazak savršena je prilika da date hrabru izjavu i ostavite trajan dojam. Ovdje smo da vam pomognemo učiniti upravo to - dizajnirati ulaz koji će oduševiti vašu publiku, postaviti ton i odražavati atmosferu vašeg događaja. Osvojimo vaše posjetitelje od samog početka i neka se vaša prezentacija ostavi trag!

Brandiranje mjesta događaja

Digital je naša strast a upravo takva su i naša rješenja. Ako želite biti primijećeni, na pravom ste mjestu. Zašto ne biste koristili vrhunsku multimediju poput Holofan-a ili LCD totema, video booth-a, hologramskog display-a, Tbox-a ili čak 3D mappiranje?

Interkativne instalacije

Podignimo iskustvo na višu razinu integracijom kamera, senzora i zaslona osjetljivih na dodir. Ovo će događaj učiniti mnogo privlačnijim, interaktivnijim i uzbudljivijim za sudionike. Uključivanjem ovih elemenata i dodavanjem stvaranja impresivnog sadržaja, možemo stvoriti doista nezaboravno iskustvo.

Immersive iskustvo

Nudimo niz impresivnih digitalnih rješenja, od virtualne i proširene stvarnosti do mješovite stvarnosti, koja će vam pomoći da se razlikujete od konkurencije i stvorite doista zadivljujuće iskustvo!

How it Works

Ideje & Koncepti

Ukratko nas upoznajte s idejom i javiti ćemo se s budgetnim konceptom.

Produkcija

Od hardware-a i softwere-a do vizuala i scenografije sve je to na nama.

Instalacija

Kad je sve napravljeno, vrijeme je za pravu akciju.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji