Inovacija u Marketingu

Projekti

Hologramska Promocija

U 2015. godini, Azzedine Alaïa je lansirao svoj prvi parfem, Alaïa, za koji smo kreirali zanimljivu 3D hologramsku promociju. Održana u Arena Centru, naš izazov bio je privući pažnju prolaznika među mnoštvom promotivnih materijala i izložbenih štandova.

Kako bismo se istaknuli, iskoristili smo moć 3D holografske tehnologije, stvarajući fascinantnu animaciju koja je prikazivala bočicu parfema u Dreamoc HD3 Hologramskom prikazu, istaknutu Alaïinim logotipom. Animacija je prikazala gracioznu siluetu i skulpturu ženskog tijela, naglašavajući šarm orijentalnog dizajna bočice.

Rezultat? Promocija koja je ostavila trajan dojam, komunicirajući Azzedineovu viziju vječne ljepote.

Ako i vi želite unaprijediti svoju promociju pomoću 3D hologramske projekcije, kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us