Mješovita Stvarnost

Mixed Reality

Budućnost je tu!

Mješovita stvarnost (Mixed Reality - MR) je najnaprednija tehnologija potpune iluzije koja spaja fizički i digitalni svijet. Koristi najbolje od virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR) te omogućuje korisnicima interakciju s realnim i digitalnim objektima u stvarnom vremenu. Zamislite interakciju s Vašim omiljenim superherojem ili virtualne razgovore s voljenom osobom - to je sada moguće zahvaljujući MR tehnologiji.

Nova realnost

Immersive tehnologije (VR, AR, MR) ruše barijere između stvarnog i digitalnog svijeta i rade ogroman napredak u svim industrijama. Pomoću njih možemo doživjeti iskustva koja su do nedavno bila nezamisliva. Imate ideju? Ponuditi ćemo Vam najbolje futurističko rješenje i stvoriti totalno "immersive" iskustvo za Vaše korisnike!

Kako MR funkcionira?

Rješenja mješovite stvarnosti uključuju cloud computing, umjetnu inteligenciju i MR uređaj poput Microsoft Hololens-a. Pošto se podaci obrađuju i spremaju u 3D, MR uređaj mora imati kamere, AI senzore i GPU procesore. Kamere i AI senzori omogućavaju osvještavanje okoline, a cloud computing osigurava pristup i obradu velike količine podataka. Na kraju, GPU i razni procesori omogućuju prikazivanje "immersive" iskustva u stvarnom svijetu.

MR u stvarnom svijetu

Dok su VR i AR već dobro uklopljeni u najnovije IT trendove, MR je ovdje, ali njegov potpuni potencijal tek treba otkriti. Svi smo doživjeli MR ako smo ikada koristili Instagram ili Snapchat filtere i bili iznenađeni njihovim mogućnostima, ali mogućnosti MR tehnologije tek slijede.

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

MR konzultacije

Trebate savjet za MR tehnologiju? Naš tim ima detaljno znanje o tehnologijama i kreiranju sadržaja te pratimo najnovije trendove u MR industriji. Nazovite nas, očekujemo Vaš poziv.

Kreativni koncept

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju Vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena MR rješenja koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

3D Modeliranje i Izrada Sadržaja

Naši dizajneri jedva čekaju napraviti prilagođeno rješenje za Vas. Proizvodimo visokokvalitetne 3D modele, a naše vještine u korištenju CGI efekata će Vaš sadržaj učiniti totalno impresivnim!

Programiranje

Razvijamo potpuno prilagođene, zabavne i interaktivne aplikacije za mobitele, tablete, računala, LCD toteme i pametne naočale. Naši projekti su usmjereni na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva i zadovoljstva kroz različite platforme i uređaje.

Tehnička podrška i održavanje

Mi smo tu da osiguramo da sve funkcionira kako treba. Računajte na našu podršku za instalaciju, održavanje i otklanjanje problema.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više