Stvoren da Impresionira

T-Box

Korak Ispred!

T-box ima svoju posebnost - staklo kroz koje gledate je prozirni LCD ekran koji omogućuje najbolje vizualno iskustvo.

FULL HD | 4K do 86" Transparenta LCD Tehnologija

tehnologija

U čemu je stvar? U istovremenom isticanju ključnih značajki i predstavljanu fizičkog proizvoda. Tehnologija omogućuje kombiniranje fikcije sa stvarnošću.

USB Auto-Play Android
Touch screen & Interaction

IZVRSNOST VIZUALA

T-box je više od promocijskog display-a. Opremljen je s HD ili 4K prozirnim zaslonom koji pruža izvanrednu kvalitetu videa. Ne propustite priliku da oduševite svoju publiku!

FULL HD & 4K 4K option do 86" Transparenta LCD Technologija

Dodatno možemo ponuditi:

Svi modeli

Ne morate znati puno o tehnologiji transparentnih ekrana. Ispričajte nam svoju ideju, a mi ćemo Vam objasniti sve što želite znati i pomoći odabrati najbolju opciju za Vaše potrebe!
Pogledajte modele

Video produkcija

Stvaramo, uređujemo, animiramo i proizvodimo impresivnu CGI grafiku - bilo u 2D ili 3D. Naš tim pokriva svaki aspekt video produkcije i isporučujemo vrhunske vizuale stvorene za transparentne LCD ekrane.

Izrada aplikacija

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Brendiranje postolja

Možete odabrati boju, oblik i veličinu postolja za savršeni prikaz Vašeg proizvoda. Mi smo tu da istaknete svoj proizvod na najzanimljiviji način!

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje, vješti smo i u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene fizičke instalacije s ugrađenim transparetnim LCD zaslonom. Savršen spoj tehnologije i kreativnosti!

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji