Rješenja

Immersive Tehnologije

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

events expo retail

holograms digital-signage show transparent interactive

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

events expo retail

holograms interactive digital-signage

Saznajte više

3D Mapiranje 3D Mapiranje
3D Mapiranje

3D projekcija sadržaja na površinama poput zidova ili sportskog igrališta idealna je tehnika za privući pažnju i uključiti gledatelje na Vašem eventu. Bez obzira radi li se o oglašavanju proizvoda, organizaciji evenata ili sportskim događanjima, stvorite nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas!

events expo

projections show interactive

Saznajte više

Hologramska Projekcija Hologramska Projekcija
Hologramska Projekcija

Budući da su hologrami iluzija, prava čarolija se otkriva tek u pravilnom postavljanju i okruženju. To podrazumijeva savršene kutove gledanja, optimalne svjetlosne uvjete i zanimljiv sadržaj. Međutim, ne brinite se - tu smo da postavimo sve uvjete za Vas!

events expo

holograms projections interactive

Saznajte više

Holofridge Holofridge
Holofridge

Privucite pozornost kupaca uz jedinstveno rješenje! Promotivni sadržaj vidljiv je na vratima hladnjaka dok proizvodi u njemu ostaju vidljivi. Idealno rješenje za promociju na mjestu prodaje. Kontaktirajte nas već danas!

events expo retail

digital-signage holograms interactive transparent touch

Saznajte više

T-Box T-Box
T-Box

Prikažite promotivni sadržaj na ekranu vitrine dok Vaš proizvod ostaje vidljiv! Transparentni LCD idealan je odabir za prodajna mjesta, sajmove i izložbe, a kreativne mogućnosti su beskrajne. Kontaktirajte nas za custom rješenje!

events expo retail

interactive transparent touch digital-signage holograms

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

events expo retail

interactive touch embedded holograms projections

Saznajte više

Digitalni Wobbler Digitalni Wobbler
Digitalni Wobbler

Predstavljavamo Vam najnovije digitalno rješenje za maloprodaje, Digitalni Wobbler. Kombinacijom android LED pico projektora, projekcijske folije, Plexiglas siluete i video sadržaja postiže se bezprijekorni "wow" efekt. Kontaktirajte nas već danas!

retail

holograms digital-signage interactive projections

Saznajte više

LCD Totem LCD Totem
LCD Totem

LCD totem je digitalni samostojeći ekran koja se koristi za oglašavanje, dijeljenje informacija ili kao rješenje za samoposluživanje. Pogodan je za korištenje kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom, s mogućnošću rada 16/7 ili 24/7. Kontaktirajte nas!

events expo retail

interactive embedded touch

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

events expo retail

embedded interactive show touch

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

events expo

digital-signage show projections interactive

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

events expo retail

interactive touch embedded

Saznajte više