Konferencija u Zdravstvu

Projekti

Kreacija Sadržaja i Tehnička Podrška

Konferencija HealthComm prva je regionalna konferencija koja je okupila priznate stručnjake iz područja zdravstva i komunikacije, s ciljem obnove povjerenja građana u zdravstveni sustav. Događaj se održao u lipnju 2023. godine u Mozaik Event Centru u Zagrebu, a organizirala ga je vodeća domaća agencija za upravljanje komunikacijama, Val Grupa, u partnerstvu s platformom Health Hub.

Holofiction je ponudio rješenje za vizualne aspekte i pružio tehniču podršku tokom dvodnevnog eventa. Naše usluge uključivale su dizajn pozornice i kreaciju opening show-a za oba dana. Vrhunac? Efektno video mapiranje dimenzija 30 x 8 metara duž cijelog zida. Stvorili smo sve video materijale, od predstavljanja govornika do animacija logotipa sponzora. Naš doprinos protezao se na LCD toteme za prikaz rasporeda, Holofan na stupu za logotipe konferencije i sponzora i dvostrani Holofan totem u predvorju.

Tražite digitalno rješenje i podršku za nadolazeći događaj? Kontaktirajte nas već danas!


 

 

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

LCD Totem LCD Totem
LCD Totem

LCD totem je digitalni samostojeći ekran koja se koristi za oglašavanje, dijeljenje informacija ili kao rješenje za samoposluživanje. Pogodan je za korištenje kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom, s mogućnošću rada 16/7 ili 24/7. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us