Pleši kao da nitko ne gleda

Projekti

Interaktivna AR Instalacija!

Pogledajte našu interaktivnu AR plesnu igru koju smo kreirali za Vindiju. Vindija je tražila način za predstavljanje nove linije proizvoda i stvaranje izvrsne atmosfere na Špancirfestu sa zabavnim i interaktivnim sadržajem.

Vindijina nova kampanja, "Sokovi puni sočnih detalja", vizualno je bila usmjerena na komunikaciju živahne "disco" atmosfere s usmjerenjem na ključne pojmove poput #neon, #laser i #disco. Kako bismo uspješno prenijeli bit kampanje, osmislili smo aktivaciju koja je uključila interaktivni AR sadržaj i  prilagođenu aplikaciju koja je bila u središtu promotivnog štanda.

AR tehnologija besprijekorno je spojila stvarnost (posjetitelji koji plešu pred kamerama) s kreiranim vizualnim i auditivnim pozadinama (brendirani vizuali usklađeni s glazbom), a poruke poput "VJERUJ ŽELJI, VJERUJ INSTINKTU, VJERUJ KVALITETI I UŽIVAJ U LJETU!" prikazali smo u neon svjetlima koji su pratili dinamične plesne scene.

Snimanje pokreta posjetitelja u stvarnom vremenu i prilagođena brendirana pozadina stvorili su harmoničan spoj, a nakon plesa sudionici su mogli preuzeti snimljeni video i podijeliti ga na društvenim mrežama. Rješenje je uspješno predstavilo svježe okuse Vindijinih voćnih sokova na jedinstven način.

Tražite inovativno rješenje za predstavljanje novog proizvoda ili promociju kampanje? Kontaktirajte nas već danas!

 

 

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Augmented Reality Augmented Reality
Augmented Reality

AR je hit riječ koja je drastično promijenila IT mogućnosti u svim industrijama. To je i logično pošto AR omogućuje spajanje digitalnog sadržaja sa stvarnim svijetom, stvara nadrealno iskustvo za korisnike te mijenja percepciju stvarnog svijeta. Naši programeri jedva čekaju raditi na najnovijim AR rješenjima!

Saznajte više

Mixed Reality Mixed Reality
Mixed Reality

Mješovita stvarnost (Mixed Reality-MR) je najnovija i najnaprednija tehnologija koja spaja fizički i digitalni svijet. Koristi najbolje od virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR) te omogućuje korisnicima interakciju s realnim i digitalnim objektima u stvarnom vremenu.

Saznajte više

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Izrada Igrica Izrada Igrica
Izrada Igrica

Treba izradu kreativnih igrica? Naš tim je tu za Vas. Razvijamo prilagođene igrice za sve industrije i platforme, koristeći najnovije game engine-e i tehnologije razvoja. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us