Aktivacija kao niti jedna druga

Interaktivne Instalacije

Istaknite se!

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Pa, naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za vas! Potpuno su prilagodljivi, jednostavni za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo i dostupni su kako za događaje na licu mjesta tako i za virtualne događaje.

INTERAKTIVNO Games Filters AR content Auto upload

NA LINIJI MAŠTE I STVARNOSTI

Ples na mjesecu? Selfiji sa poznatim osobama? Interakcija sa živim dinosaurusom koji stoji pored Vas? Bilo da je riječ o igrici, aktivnosti ili jednostavnoj fotografiji, dodavanje AR-a priči dovodi SI-FI iskustvo u stvarni svijet, a mogućnosti su beskrajne!

INTERACTIVE AR

PRILAGODBA PO NARUDŽBI

Svaki projekt je različit pa samim tim i naš pristup. Želimo prilagoditi svaki aspekt Vašeg video booth-a, od softvera do vizuala, s ciljem da stvorimo jedinstveno iskustvo za Vaše posjetitelje. Ne brinite o detaljima, naš tim će Vas konzultirati o najboljoj opciji za Vaše potrebe.

sadržaj

Podijelite s nama Vašu ideju, mjesto i vrijeme događaja, a mi ćemo se brinuti za ostalo - od početne priče (storyboard-a) do instalacije, i držati Vas informiranim o napretku. Već imate ideju? Naš tim je spreman!

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

Kreativni koncept

Naše ideje su drugačije, inovativne i uvijek izazovu iznenađenje. Stvaramo custom rješenja na temelju Vaše ideje i naših vizualne smjernice. Vaše želje i inputi su ključni, a naš tim će se pobrinuti da Vaš događaj ili promocija budu nezaboravni.

Video Produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naš tim je pionir u izradi 2D i 3D animacija i jedva čeka napraviti custom rješenje za Vašu interaktivnu instalaciju!

Izrada aplikacije

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interaktivnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje, vješti smo i u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene i interaktivne fizičke instalacije. Savršen spoj tehnologije i kreativnosti!

Brendiranje

Možemo potpuno prilagoditi vanjski dizajn Vaše instalacije kako bi se slagao s izgledom i i atmosferom Vašeg događaja. Također možemo dodati logotip Vaše kompanije ili nešto drugo vezano uz temu eventa.

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više