Besprijekorna Podrška

Oprema za Stage

Sve što Trebate!

Naš široki izbor rješenja i opreme učinit će Vaš događaj posebnim. Od postavljanja konferencije do svečane dodjele nagrada ili izložbe, imamo svu potrebnu opremu za Vaš event.

Projektori

Svaka konferencija, seminar ili događaj koji zahtijeva visokokvalitetnu sliku nezamisliv je bez projektora. Imamo izvrsne projektore vrhunske kvalitete!

Razglas

Kvaliteta zvuka neophodna je za uspjeh eventa! Ovisno o svrsi i prostoru kojeg treba ozvučiti, možete odabrati između aktivnih i pasivnih zvučnika različitih veličina i snage.

LED ekrani

Sve više evenata ima jednu zajedničku stvar - impresivne LED ekrane! Naši ekrani pružaju premium kvalitetu slize i izvrsne vizuale tijekom dana i noći.

Rasvjeta

Stvorite impresivni svjetlosni ugođaj za Vaše posjetitelje s našim rješenjima rasvjete, bez obzira na veličinu eventa.

Laser Shows

Laserski show-ovi su spektakularni događaji koji uvijek impresioniraju posjetitelje. Budući da su zrake vrlo tanke i providne u cijeloj prostoriji, ljudi dobivaju osjećaj kao da stoje unutar lasera, postajući dio predstave i scenarija.

Pozornice

Kakav god tip eventa da planirate, želite da Vaša publika vidi Vas. U Holofictionu možete iznajmiti pozornicu ili podij za bilo koji tip događaja, a mi ćemo Vam pomoći odabrati najbolju za Vaše potrebe.

Dodatno možemo ponuditi:

Design stage-a

Imamo najatraktivnije ideje za dizajn pozornica, neovisno o veličini eventa. Osim izgleda pozornice, nudimo kompletnu instalaciju i opremu (zvučnike, projektore, laser show, rasvjetu i slično).

Video produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naš tim je pionir u izradi 2D i 3D animacija te stvara video sadržaj idealan za postizanje wow efekta na eventima.

Opening show

Kako god odlučite otvoriti event, vaš ulaz treba biti zapažen. Mi uvijek imamo atraktivne ideje tako da možete računati na nas da pretvorimo Vaše otvorenje show-a u spektakl.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje, vješti smo i u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene fizičke instalacije pokretane tehnologijom s ugrađenom opremom za evente. Savršen spoj tehnologije i kreativnosti!

Tehnička podrška i održavanje

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više