Zadivite Publiku

Projekti

"Full Scale" Hologram

Tijekom 4. konvencije maloprodaje u Puli, Zagrebačka banka je organizirala poseban događaj za svoje zaposlenike. Tijekom svog govora, članica uprave Dijana Hrastović pojavila se virtualno i u prirodnoj veličini kao hologram te oduševila publiku od 250 ljudi.

Nakon hologramskog prikaza, Dijana Hrastović se bez problema premjestila na fizičku pozornicu, gdje je njezina prisutnost i dalje privlačila pažnju. Njezin govor, ispunjen vrijednim uvidima i inspirirajućim porukama, ostavio je trajni dojam na publiku. Kombinacija hologramske prezentacije i njezine stvarne prisutnosti učinila je ovu konvenciju nezaboravnom prilikom za sve sudionike.

Želite unaprijediti svoj poslovni događaj ili imate sličnu ideju za drugu prigodu? Konktaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Hologramska Projekcija Hologramska Projekcija
Hologramska Projekcija

Budući da su hologrami iluzija, prava čarolija se otkriva tek u pravilnom postavljanju i okruženju. To podrazumijeva savršene kutove gledanja, optimalne svjetlosne uvjete i zanimljiv sadržaj. Međutim, ne brinite se - tu smo da postavimo sve uvjete za Vas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us