Nogometna Groznica

Projekti

Razvoj Interaktivne Igre

Pogledajte naše rješenje za razvoj interaktivne igre za evente Hrvatskog Telekoma. U sklopu njihove sportske kampanje unutar MaxTV-a, nazvane MaxSport, HT je organizirao promotivne događaje u 4 hrvatska grada. U suradnji s lokalnim nogometnim klubovima, po 2 igrača iz svakog grada pridružila su se kako bi povećala sudjelovanje i uključila što više prolaznika u igru.

Za HT, Holofiction je predstavio interaktivno rješenje, dinamičnu igru križić-kružića koja poziva sve zaljubljenike u nogomet na natjecanje. U svakoj partiji, dva sudionika suočila su se u igri strateškog pucanju lopte u odgovarajuće kvadratiće, ciljajući na tri uzastopna znaka u najkraćem mogućem vremenu. Rezultati su brzo dijeljeni na posebnoj web stranici, kreiranoj za praćenje u stvarnom vremenu. Osim toga, svaki događaj je uključivao nagradu - televizor.

Tražite zanimljive načine za povezivanje s publikom? Kontaktirajte nas već danas i smislimo zajedno Vaše jedinstveno rješenje!

 
 

 

Korištena rješenja:

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Izrada Igrica Izrada Igrica
Izrada Igrica

Treba izradu kreativnih igrica? Naš tim je tu za Vas. Razvijamo prilagođene igrice za sve industrije i platforme, koristeći najnovije game engine-e i tehnologije razvoja. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us