KREATIVNI VIZUALI

CGI Video Produkcija

Kontent koji impresionira!

Video je najbolji marketinški alat koji lako privlači pažnju i stvara "buzz" oko Vašeg brenda. U Holofictionu, izrađujemo, uređujemo, animiramo i proizvodimo impresivne CGI grafike - bilo u 2D ili 3D. Pioniri smo u kreiranju pokretnih grafika te se brinemo za svaki aspekt izrade videa i isporučujemo vrhunske vizuale!

Animacija Proizvoda

Impresionirajte svoju publiku sa atraktivnim animacijama proizvoda. To je savršen način da predstavite novi proizvod, prikažete njegove značajke, objasnite kompleksne ideje i promovirate svoj brend!

Animacija Likova

Oživite svoj lik! Možemo ga kreirati ili koristiti postojeći lik te mu dodati osobnost - mislimo na pokrete, izraze lica, usklađivanju usana i drugih karakteristika. Posebni efekti, teksture, postavljanje kostura (rigging), integracija 3D elemenata, audio - obuhvaćamo apsolutno sve!

3D "Immersive" Animacija

Prestignite svoju konkurenciju projektiranjem impresivnih 3D animacija na velike LED ekrane ili zidove Vašeg prostora. Novi je hit vidjeti video sadržaj koji izlazi iz LED ekrana velikih zgrada te na koncertima i sličnim eventima. Stvorite "wow" efekt i privucite pažnju!

Multimedia Shows

Pripremate se za koncert, sportski događaj ili sličan event? Možemo Vam ponuditi rješenje za spektakularno otvorenje koje će svi komentirati. Uz to, naše usluge uključuju vizualne nacrte, produkciju 3D video sadržaja, 3D "immersive tehnologije, holograme, LED ekrane, projektore i druge elemente za stvaranje nezaboravnog iskustva!

Hologramski video

Eksperti smo za holograme i izrađujemo video sadržaj za sve vrste hologramskih rješenja - od holofan-a i hologramskog display-a do projekcija. Bez obzira na industriju i vrstu događaja, mi smo najbolja ekipa za Vaš projekt!

"EXPLAINER" VIDEO

Dobar "deal"? Kratki video koji opisuje Vašu kompaniju, predstavlja novi proizvod, jednostavno opisuje kompleksne koncepte ili objašnjava Vaše usluge na zanimljiv način. Od Vas ćemo tražiti što više informacija kako bismo kreirali video koji efektivno predstavlja Vašu ideju!

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

Izrada koncepta i storyboard-a

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena rješenja koje možete vizualizirati u našem kreativnom konceptu koji sadrži glavne scene vide-a, opise animacija i tijek događanja.

3D modeliranje

3D modeliranje je proces stvaranja digitalne reprezentacije bilo kojeg objekta ili površine u 3D softveru, gdje određujemo veličinu, oblik i glavne značajke. Naš tim kreira visokokvalitetne i potpuno realistične 3D modele koji uvijek oduševe!

3D animiranje

3D animacija je proces animiranja 3D modela u digitalnom okruženju. To znači dodavanje pokreta i izraza objektima i likovima što ih "oživi". Potrebna je velika tehnička preciznost kako bi pokreti bili uskađeni i tečni, ali ne brinite - animirali smo za najveće brendove u industriji i znamo što radimo!

VFX & POST PRODUKCIJA

Postprodukcija uključuje dodavanje vizualnih efekata i drugih posebnih efekata, kao što su zvuk ili animirane grafike, kao završni dodir priči. Obožavamo ovaj proces jer nam omogućuje dodavanje upečatljivih efekata što čini video sadržaj još impresivnijim!

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više