Digitalna Prezentacija

Projekti

LCD Totem i Holofan

Podravka je hrvatska tvrtka za preradu hrane i farmaceutsku industriju i, već petu godinu zaredom, kompanija je bila domaćin konferencije "Hrvatska kakvu trebamo" u Koprivnici kako bi se raspravljalo o budućnosti hrvatskog gospodarstva. Na eventu je prisustvovao i premijer Republike Hrvatske, Andrej Plenković, u pratnji nekoliko ministara.

Da bi digitalno prezentirali program konferencije, Holofiction je isporučio "indoor" LCD totem. LCD totem je samostojeći digitalni panel koji može služiti kao alat za oglašavanje, platforma za dijeljenje informacija ili samoposlužna solucija, idealna za upotrebu i u zatvorenim prostorima i na otvorenom. S moderinom dizajnom i našim prilagođenim sadržajem, LCD totem je izvrsna usluga koja nikad ne prolazi nezamijećena. Naš tim također je instalirao dvostrani totem i stupasti totem, postavljen u zaštitnom kućištu od pleksiglasa, kako bi efektno predstavili Podravkin logo.

Imate nadolazeću konferenciju ili neki drugi bitan event? Kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

LCD Totem LCD Totem
LCD Totem

LCD totem je digitalni samostojeći ekran koja se koristi za oglašavanje, dijeljenje informacija ili kao rješenje za samoposluživanje. Pogodan je za korištenje kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom, s mogućnošću rada 16/7 ili 24/7. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us