Istinski
hologram

Video

Posljednji trend u oglašavanju

Holofan nije ventilator, on je vrhunsko rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s holografskim efektom. Naši holografski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površini oštrice. Kad ga vidite - sigurno ćete ga zapamtiti. Štoviše, ako se nalazi u perifernom vidu, ne možete prestati gledati.

Kontakt

Jednostavan za korištenje

Jednostavan za postavljanje i upravljanje. Samo je potrebno ga uključiti u struju i Holofan kreće sa radom. Ovisno o modelu i opciji, vaši se video materijali prenose putem SD-kartice ili daljinski preko Wi-Fi-a. On je robustan i pouzdan - uključite ga i uživajte u danu. Naši hologramski led ventilatori jamče da vaša poruka neće proći nezapaženo.

POTPUNA KONTROLA sa DSM-om

Nikad lakše kontrolirati uređaje na daljinu. Napravili smo DSM aplikaciju koja omogućuje jednostavnu i brzu promjenu oglasa bez obzira na udaljenost.

Kontakt

Video produkcija

Ne brinite o video produkciji. Tu smo najbolji. Naš tim je preteći u izradi kompleksnih 2D i 3D animacije. Krajnji rezultat? Jedinstveni sadržaj holografskog prikaza, prilagođen vašem proizvodu.

Saznaj više

Projekti

Svi projekti

Vijesti

Sve novosti

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime i prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo