Oživite svoj Proizvod

Hologramski Display

Wow Efekt!

Fascinantno. Izvanredno. Jedinstveno. Hologramski display-evi su izvrstan način za stvaranje nezaboravnih iskustava za vaše kupce i klijente, stoga pomozimo im da Vas zapamte!

FULL HD & 4K Hologramska Tehnologija

tehnologija

Naš Hologramski display stvara 3D iluziju Vašeg proizvoda, pokreće ga i ističe među masom. To je savršen način da istaknete Vaš brend i privučete pažnju publike na lansiranjima proizvoda, izložbama, sajmovima, prijemima ili bilo kojem mjestu prodaje. Zadivite svoje klijente i kupce uz našu Hologramsku tehnologiju!

Holographic Technology

Custom Rješenja

Nudimo različite oblike Holograma prema Vašim potrebama, od jednostranih do četverostranih, te dizajniramo postolja i dodajemo interaktivnost ili zvučne efekte. Naš tim koristi najmoderniju tehnologiju kako bi pronašao najbolje rješenje za Vaš projekt.

do 86"

Dodatno možemo ponuditi:

Svi modeli

Ne morate znati puno o tehnologiji Hologramskog display-a. Ispričajte nam svoju ideju, a mi ćemo Vam objasniti sve što želite znati i pomoći odabrati najbolju opciju za Vaše potrebe!
Pogledajte modele

Dodatne usluge

Video produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naš tim je pionir u izradi 2D i 3D animacija te stvara video sadržaj koji je idealan za postizanje Hologramskog efekta visoke kvalitete!

Izrada aplikacije

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Brendiranje postolja

Možete odabrati boju, oblik i veličinu postolja za savršeni prikaz Vašeg proizvoda. Mi smo tu da istaknete svoj proizvod na najzanimljiviji način!

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje, vješti smo i u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili interaktivne fizičke instalacije s ugrađenim Hologramskim zaslonima. Savršen spoj tehnologije i kreativnosti!

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više