Izazovite svoju Percepciju

Projekti

3D Hologram

Za međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX, tvrtka Sanitaria Dental tražila je originalan način za predstavljanje svojih dentalnih implantatnih sustava Straumann i Neodent. Naša hologramska tehnologija pokazala se idealnim rješenjem, maksimizirajući promocijski učinak i privlačeći pažnju publike, potencijalnih partnera i posjetitelja.

Koristeći naš Hologramski display Dreamoc HD3, projektirali smo zanimljive animacije koje su prikazivale inovacije Straumann Roxolid i Neodent Acqua. Izvrsno iskustvo stvoreno hologramima naglasilo je inovaciju u implantatnoj tehnologiji, izdvajajući našeg klijenta od konkurencije.

Ako i vi želite unaprijediti svoje promocije pomoću 3D hologramske projekcije, kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us