Eksperti prezentacije

Kreativni Koncepti

Uvijek originalni!

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Naš tim posjeduje opsežno znanje o tehnologijama i stvaranju sadržaja i s 10 godina iskustva možemo reći da znamo (skoro) sve. Želite biti drugačiji? Kontaktirajte nas i kreirati ćemo prilagođeno rješenje na temelju Vaših potreba.

Scenografija i Dizajn Pozornice

Nudimo najatraktivnije ideje za dizajn pozornice za sve evente! Osim vanjskog izgleda pozornice, naše usluge uključuju instalaciju i upravljanje audio i vizualnom opremom.

Digitalni maloprodajni stalci

Naša interaktivna rješenja na mjestima prodaje (POP i POS) staviti će Vaš proizvod u centar pozornosti. Planirate promociju novog proizvoda ili želite istaknuti super popust? Naši digitalni stalci odraditi će posao za Vas. Kontaktirajte nas već danas!

Sajmovi

Svi dođu s istim ciljem na sajam - istaknuti se među konkurencijom i efektno prikazati svoje proizvode ili usluge. Nudimo potpuno prilagođena rješenja s najnovijom tehnologijom kao što su AR, VR, MR i dodavanjem kamera, senzora i touch ekrana kako bismo stvorili interaktivno iskustvo za Vaše posjetitelje!

Interaktivne Instalacije

Nismo samo eksperti za kodiranje, stvaramo i potpuno prilagođene fizičke instalacije koje su savršen spoj tehnologije i namještaja. Za Vas ćemo napraviti digitalni booth koji uključuje interaktivne elemente kao što su kamera, senzori, touch ekrani i VR/AR koji neće proći nezapažen. Kontaktirajte nas za jedinstvenu digitalnu instalaciju!

"Immersive" aplikacije

Stvorite "immersive" iskustvo uz naša najnaprednija rješenja koja su prilagođena svim uređajima i platformama. Naš fokus je kreirati impresivno korisničko sučelje i stvoriti jedinstveno iskustvo za Vaše korisnike. Želite AR, VR, MR ili mobilnu aplikaciju? Tu smo za Vas!

VIDEO & MULTIMEDIA

Kreiramo impresivni sadržaj koji uvijek istakne naše klijente! Naš cilj je stvoriti vrhunske vizuale i "immersive" iskustvo koje se pamti. Kontaktirajte nas već danas za prilagođeno rješenje!

Dodatno možemo ponuditi:

Kreativne konzultacije

Naša kreativna rješenja uvijek oduševljavaju! No, trebamo Vas kako bismo što bolje razumjeli Vaše potrebe i inicijalne ideje. Stoga, tijekom prvog sastanka, nastojimo prikupiti što više informacija o Vašem cilju, publici i poslovanju kako bismo prilagodili naš rad i stvorili jedinstveno rješenje za Vaše potrebe.

Kreativni Koncept

Naše dugogodišnje iskustvo u IT industriji, praćenje najnovijih trendova i suradnja s klijentima iz raznih industrija, omogućio nam je sposobnost stvaranja potpuno prilagođenih prijedloga rješenja koja uvijek stvore "wow" faktor.

Digitalni sadržaj - SHOW-TIME

Nakon inicijalnog sastanka i našeg "brainstorming-a", moći ćete vidjeti prijedlog našes rješenje u sklopu kreativnog koncepta. Naš koncept uključuje opći sažetak, digitalna rješenja koja će se koristiti, te prijedlog softvera i sadržaja. Također dodajemo renderirane slike kako biste mogli vizualizirati točno kako će izgledati Vaša prezentacija. Nakon odobrenja, krećemo s poslom!

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više