Nadrealno Iskustvo!

Virtual Reality

Spoj mašte i stvarnosti!

Prateći najnovije trendove industrije, pružamo VR rješenja koja će Vas staviti ispred konkurencije! Pomoći ćemo Vam potpuno transformirati iskustvo Vaših korisnika i stvoriti jedinstveno i prilagođeno VR rješenje, bez obzira na industriju ili platformu! Trebate VR razvoj za mobilne uređaje, web ili igru? Kontaktirajte nas za konzultacije ili suradnju!

VR Tehnologija

Uz VR tehnologiju, korisnici mogu "uroniti" u simulirane svjetove. Pošto prostor i objekti djeluju potpuno realistično, VR pruža nevjerojatno korisničko iskustvo i osjećaj uključenosti u virtualnu okolinu. Tražite tim za izradu VR tour-a, vizualizacije proizvoda ili igre? Imamo rješenje za svaku Vašu ideju!

VR Komponente

Za VR rješenje, potrebna su tri ključna elementa: praćenje pozicije (trackability), interaktivnost i VR naočale. Radimo s povezanim (Oculus, Vive, Valve Index) i samostalnim (Samsung Gear VR) VR naočalama. Stereoskopske leće između LED zaslona i korisnikovih očiju omogućuju percepciju slike u 3D.

VR Interakcija

Interaktivnost - Omogućuje potpuno "immersive" iskustvo unutar VR okoline jer korisnici, uz pomoć kontrolera ili ponekad čak samo rukama, mogu utjecati na virtualne objekte i kontrolirati svoje iskustvo.

Praćenje pozicije (Trackability) - Kamere na VR naočalama prate položaj i orijentaciju naočala i kontrolera u 3D prostoru, omogućavajući korisnicima da se slobodno kreću u virtualnom svijetu.

Razvoj VR Igara

Primjenom VR i AR tehnologije, popularnost novih igrica dosegla je vrhunac. Razvoj VR igara uključuje korištenje game engine-a i 3D softvera za stvaranje nove i totalno realistične dimenzije igranja. Eksperti smo za smišljanje kreativna rješenja, kodiranje i izradu 3D modela i spremni napraviti Vašu novu hit igricu!

VR u stvarnom svijetu

Iako je VR tehnologija najpopularnija u industriji igara, VR radi preokrete u svim industrijama. Naš tim je spreman pomoći Vam da napravite pomak u svojoj i zajedno stvorimo VR rješenje koje će oduševiti Vaše korisnike!

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

VR Konzultacije

Trebate savjet za VR tehnologiju? Naš tim ima detaljno znanje o tehnologijama i kreiranju sadržaja te pratimo najnovije trendove u VR industriji. Nazovite nas, očekujemo Vaš poziv.

Kreativni koncept

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju Vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena VR rješenja koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

3D Modeliranje i Izrada sadržaja

Naši dizajneri jedva čekaju napraviti prilagođeno rješenje za Vas. Proizvodimo visokokvalitetne 3D modele, a naše vještine u korištenju CGI efekata će Vaš sadržaj učiniti totalno impresivnim!

Programiranje

Razvijamo potpuno prilagođene, zabavne i interaktivne VR aplikacije. Naši projekti su usmjereni na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva i zadovoljstva kroz različite platforme i uređaje.

Tehnička podrška i održavanje

Mi smo tu da osiguramo da sve funkcionira kako treba. Računajte na našu podršku za instalaciju, održavanje i otklanjanje problema.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više