Rješenje bez Granica

Hologramska Projekcija

Holo Iluzija!

Jeste li vidjeli Tupacovu holografsku izvedbu 2012. g? ili Michael Jacksonovu 2014. g? Stvaranje hologramskih projekcija ljudi postalo je izuzetno popularno u raznim industrijama i uvijek oduševljava publiku!

No, da budemo jasni - to nisu pravi hologrami jer ne zadržavaju dubinu figure. Hologramska projekcija je 2D projekcija na ravnu površinu koja stvara iluziju za ljudsko oko putem niza refleksija.

Tehnologija

Budući da su svi hologrami zapravo iluzija, prava magija se događa samo uz pravo postavljanje i okolinu. To podrazumijeva savršene kutove gledanja, optimalne svjetlosne uvjete i uzbudljiv sadržaj. No, ne brinite - mi smo tu da postavimo uvjete i savjetujemo Vas o tehnici koja će postići najefektniji rezultat.

Dodatno možemo ponuditi:

Dizajn Pozornice

Imamo najatraktivnije ideje za dizajn pozornica, neovisno o veličini eventa. Osim izgleda pozornice, nudimo instalaciju i opremu (zvučnike, projektore, laser show, rasvjetu i ostalo).

Video produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naš tim je pionir u izradi 2D i 3D animacija te stvara video sadržaj koji je idealan za postizanje Hologramskog efekta visoke kvalitete!

Izrada aplikacije

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje, vješti smo i u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili interaktivne fizičke instalacije s ugrađenim Hologramskim zaslonima. Savršen spoj tehnologije i kreativnosti!

Tehnička podrška i održavanje

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više