Revolucija u IT-u

Augmented Reality

Impresivna Rješenja!

AR je hit riječ koja je drastično promijenila IT mogućnosti u svim industrijama. To je i logično pošto AR omogućuje spajanje digitalnog sadržaja sa stvarnim svijetom, stvara nadrealno iskustvo za korisnike te mijenja percepciju stvarnog svijeta. Naši programeri jedva čekaju raditi na najnovijim AR rješenjima!

ISTAKNITE SVOJ BREND

Dosta kompanija je već prepoznala prednosti AR tehnologije. Osim što donosi potpuno novo korisničko iskustvo te pokazuje inovativnost, korisnici mogu virtualno istražiti njihove proizvode i usluge. Budite i Vi korak ispred i uključite AR u Vaš sljedeći projekt!

RAZVOJ AR IGARA

AR je jedan od najvećih trendova u industriji igara i zabave. U AR igrama, spoj stvarnih i virtualnih elemenata stvaraju potpuno "immersive" iskustvo. Za Vas
dizajnirati i razviti potpuno prilagođene, zabavne i interaktivne igre za pametne uređaje, VR naočale ili slušalice. Kontaktirajte nas, naš tim je spreman pretvoriti Vaše ideje u stvarnost!

AR u stvarnom svijetu

Postoji mnogo AR aplikacija koje možete koristiti na svom telefonu, poput Google Maps-a, Snapchat filtera ili IKEA app za uređenja doma. Međutim, popularnost ove tehnologije u različitim industrijama samo raste. Bez obzira na projekt, mi možemo prilagoditi Vaše AR rješenje i pomoći Vam maksimalno iskoristiti njegove mogućnosti!

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

AR Konzultacije

Trebate savjet za AR tehnologiju? Naš tim ima detaljno znanje o tehnologijama i kreiranju sadržaja te pratimo najnovije trendove u AR industriji. Nazovite nas, očekujemo Vaš poziv!

Kreativni Koncept

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena AR rješenja koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

3D Modeliranje i Izrada sadržaja

Naši dizajneri jedva čekaju napraviti prilagođeno rješenje za Vas. Proizvodimo visokokvalitetne 3D modele, a naše vještine u korištenju CGI efekata će Vaš sadržaj učiniti totalno impresivnim!

Programiranje

Razvijamo potpuno prilagođene, zabavne i interaktivne aplikacije za telefone, tablete, LCD toteme, pametne naočale i slušalice. Naši projekti su usmjereni na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva i zadovoljstva kroz različite platforme i uređaje.

Tehnička podrška i održavanje

Mi smo tu da osiguramo da sve funkcionira kako treba. Računajte na našu podršku za instalaciju, održavanje i otklanjanje problema.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više