Pametna Promocija

LCD Totem

Interaktivno!

Upečatljivi vizualni ekrani smješteni u modernim kućištima ne mogu proći nezapaženo. LCD Totem je digitalni samostojeći ekran koja se koristi za oglašavanje, dijeljenje informacija ili kao rješenje za samoposluživanje. Pogodan je za korištenje kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom, s mogućnošću rada 16/7 ili 24/7.

FULL HD | 4K up to 86" 3000+ nits

Indoor Totem

Unutarnji LCD totemi idealni su za zračne luke, trgovačke centre, stanice, sajmove, bolnice, hotele, itd. Imaju sofisticiran tanki dizajn i pružaju impresivne vizuale.

Outdoor Totem

Naši modeli mogu izdržati gotovo sve vanjske uvjete jer pružaju zaštitu od vode, prašine, vlage i izravnog sunčevog svjetla. Također uključuju uređaj za grijanje ili hlađenje kako bi osigurali sigurne radne uvjete te staklo za zaštitu od vandalizma.

Brendiranje

Ovdje smo da prilagodimo Vaš LCD totem na svaki mogući način, od tehničkog aspekta do dizajna i brendiranja. Može biti jednostrani ili dvostrani te u opciji touch i kamere kreativne mogućnosti su bezkrajne.
We are here to fully customize your LCD Totem, from a technical perspective to design and branding. It can be either one-sided or double-sided, and by adding a touch screen and installing a camera, the options for interactivity become endless.

Dodatno možemo ponuditi:

All models

Ne morate znati puno o tehnologiji LCD totem-a - mi ćemo Vam pomoći odabrati najbolju opcije i pobrinuti se za sve!
Pogledajte modele

Video produkcija

Ne brinite o video produkciji. Naš tim je najbolji u izradi kompleksnih 2D i 3D animacija. Krajnji rezultat? Jedinstveni sadržaj, prilagođen Vašem proizvodu i potrebama.

Izrada aplikacija

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje; također smo vješti u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene fizičke instalacije pokretane tehnologijom s ugrađenim LCD Totem-om.

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji