Očarajte Svoju Publiku

Projekti

Holofan Video Zid

Što se dogodi kada spojite više Holofana zajedno? Izgradite "Holo" video zid koji može prikazati sadržaj gotovo bilo koje veličine. Upravo to smo učinili za "Zlatnu Kunu", prestižan događaj koji svake godine prepoznaje hrvatske tvrtke i udruge za iznimnu učinkovitost, rast i doprinos nacionalnom gospodarstvu.

Naš je tim oživio izvanredan hologramski zid (dimenzija 200 x 200 cm, opremljen s 16 uređaja), nudeći pristupačan i učinkovit način za vizualizaciju sadržaja i unošenje dinamične 3D dimenzije u prezentacije.

Također smo stvorili video sadržaj za konferenciju, uključujući logotipe svih nominiranih tvrtki za Holografski zid, video za otvorenje događaja, 9 vizualnih sadržaja za LED zaslone i 14 televizijskih emitiranih isječaka. 

Tražite način da impresionirate sve posjetitelje Vašeg eventa? Kontaktirajte nas danas i pronađimo savršeno rješenje za Vas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

3D Mapiranje 3D Mapiranje
3D Mapiranje

3D projekcija sadržaja na površinama poput zidova ili sportskog igrališta idealna je tehnika za privući pažnju i uključiti gledatelje na Vašem eventu. Bez obzira radi li se o oglašavanju proizvoda, organizaciji evenata ili sportskim događanjima, stvorite nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us