Povratak u Budućnost

Projekti

Video za Otvorenje Sajma

Pogledajte naše video show rješenje za otvorenje Tokić EXPO sajma u Zagrebu. Na eventu je sudjelovalo preko 50 dobavljača automobilskih dijelova i dodataka, privlačeći preko 4000 posjetitelja, a glavna ideja bila je odvesti posjetitelje na putovanje kroz vrijeme - prošlost, sadašnjost i budućnost.

Naše rješenje transformiralo je izložbeni prostor dinamičnom rasvjetom i eketnim brendiranjem u inovativno iskustvo za posjetitelje. Kreirali smo video animacije za uvodni show, 3D projekcijsko mapiranje, svjetlosne efekte i iskoristili holofan-ove za prezentaciju logotipa.

Projekcijsko mapiranje, značajan trend u digitalnom marketingu, omogućilo nam je transformaciju nepravilnih površina u dinamička platna. Primjerice, projicirali smo 3D animaciju na klasični emblem 'VW Bubu'. Korištenjem specijaliziranog softvera pažljivo smo mapirali 3D video animacije kako bismo simulirali stvarna okruženja. Taj je softver interagirao s projektorima kako bi bez problema projicirali sliku na različite površine, često sinkronizirane s audio zapisom za "immersive" naraciju.

„ Za Holofiction smo saznali slučajno, a na kraju smo postali sjajni partneri i prijatelji. Dok smo organizirali naš TokićEXPO s temom„ Povratak u budućnost “, željeli smo pokazati svojim gostima kako vidimo budućnost, a Holofiction se pokazao kao savršen odabir za taj zadatak.
Kombinacijom njihovih tehnologija koje smo koristili (Intro show, mapiranje prostora, laserska emisija, holografski vizualni prikazi itd.) postigli su da naši posjetitelji doslovno vide u budućnost. Više sam nego sretan što imamo ovako sjajan tim na raspolaganju. "

- Marko Brkljačić, direktor digitalne transformacije i inovacija, Tokić doo

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

3D Mapiranje 3D Mapiranje
3D Mapiranje

3D projekcija sadržaja na površinama poput zidova ili sportskog igrališta idealna je tehnika za privući pažnju i uključiti gledatelje na Vašem eventu. Bez obzira radi li se o oglašavanju proizvoda, organizaciji evenata ili sportskim događanjima, stvorite nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us