Pobjednik u Dućanima

Digitalni Wobbler

Privucite Pažnju!

Sve police i izložbeni prostori u maloprodaji su više-manje isti, zar ne? To se lako može riješiti sa digitalnim Wobbler-om - uređajem koji koristi najnoviju LED tehnologiju za projeciranje animacije na siluetu i stvoranje "WOW" efekta koji instantno privuče kupce!

FULL HD 600 lumen USB autoplay Oblici po narudžbi

Tehnologija

Počnimo sa činjenicom da je Wobbler vrlo jednostavan za korištenje: spojite, uključite i oduševite. Kada ubacite USB, media player automatski preuzima video na uređaj i reproducira ga u "loop-u".

USB Auto-Play

Projektor

Fokus je uvijek na kvaliteti. Koristimo premium piko projektore sa ukupnim output-om od 600 lumena, odličnom HD rezolucijom i vijekom trajanja od 30.000 h.

FULL HD 600 lumena

Custom Rješenje

Detalji čine razliku pa naš tim tako i pristupa. U potpunosti ćemo prilagoditi vaš Wobbler i proizvesti siluetu na temelju oblika vašeg proizvoda, uz pomoć projekcijske folije. Želimo stvoriti jedinstvene vizuale, kao i odličnu vidljivost.

Dodatno možemo ponuditi:

Prilagođeni oblici

Izaberite boju, oblik i veličinu i stvorite jedinstveno postolje koje će vam omogućiti da atraktivno istaknete svoj digitalni Wobbler. Dobri smo slušatelji, a još bolji kreatori.

Video produkcija

Ne brinite o video produkciji. Naš tim je najbolji u izradi kompleksnih 2D i 3D animacija. Krajnji rezultat? Jedinstveni sadržaj, prilagođen Vašem proizvodu i potrebama.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje; također smo vješti u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene fizičke instalacije pokretane tehnologijom s ugrađenim digitalnim Wobbler-om.

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više