U korak s Vremenom

Izrada Aplikacija

Eksperti Kodiranja!

Naši eksperti razijaju i dizajniraju vrhunske aplikacije za sve moderne uređaje i platforme, a usluga uključuje cijeli proces - od inicijalne ideje i dizajna do integracije i održavanja aplikacije. Cilj je "oživjeti" Vašu ideju, kreirati impresivno korisničko sučelje, dodati futurističke elemente i pružiti Vašim korisnicima izvrsno iskustvo!

Trebate aplikaciju za iOS, Android, Windows Mobile ili jednu za sve Vaše platforme? Kontaktirajte nas!

Desktop Aplikacije

Trebate desktop aplikaciju za svoju kompaniju? Naš tim će dizajnirati i razviti pouzdanu aplikaciju za Vas s fokusom na "user-friendly" sučelje i funkcionalnosti koje možete integrirati u svoje sustave.

CLOUD APLIKACIJE

Tražite e-commerce platformu, CRM sustav ili alat za suradnju za svoju kompaniju? Naš tim kreira prilagođena cloud rješenja kako bi naši klijenti optimizirali svoje poslovanje,povećali produktivnost i poboljšali odnose s kupcima!

Mobilne aplikacije

Na zasićenom tržištu mobilnih aplikacija, potrebna Vam je prava ekipa. Ne tražite dalje; mi smo tu za Vas. Dizajniramo i razvijamo prilagođene mobilne aplikacije s bilo kojim značajkama koje želite. Naša stručnost leži u stvaranju visokokvalitetnih aplikacija s besprijekornim korisničkim sučeljem i iskustvom.

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

KREATIVNI KONCEPT

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođene aplikacije koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

Dizajn aplikacije

Dizajniramo impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Prilagođene su Vašim potrebama i brandu, a poseban naglasak stavljamo na besprijekorno korisničko sučelje (UI) i korisničko iskustvo (UX).

3D Modeliranje i Izrada sadržaja

Naši dizajneri jedva čekaju kreirati prilagođeno rješenje samo za Vas. Izrađujemo visokokvalitetne 3D modele, a naše vještine u korištenju CGI efekata će Vaš sadržaj učiniti još impresivnijim!

VIRTUAL REALITY

Prateći najnovije trendove u industriji, kreiramo impresivna VR rješenja koja će Vas staviti ispred konkurencije. Pomoći ćemo Vam stvoriti jedinstveno digitalno iskustvo bez obzira na industriju ili platformu!

AUGMENTED REALITY

Uz pomoć AR tehnologije, dodajemo digitalne elemente u stvarni svijet što stvara nezaboravno iskustvo za Vaše korisnike. Naše rješenje pomoći će Vam da se istaknete i privučete pažnju svih prisutnih!

MIXED REALITY

Mješovita stvarnost (MR) je najnaprednija tehnologija koja ruši barijere između stvarnog i digitalnog svijeta i omogućuje stvaranje totalno "immersive" iskustva koje bi do nedavno bilo nezamislivo. Imate ideju? Kontaktirajte nas za izradu prilagođenog futurističkog rješenja!

Integracija aplikacije

Naše aplikacije se bez problema mogu povezati s Vašim sustavima, uslugama i drugim aplikacijama koje koristite. Prepustite integraciju nama, zato smo tu!

Održavanje i tehnička podrška

Mi smo tu da osiguramo da sve funkcionira kako treba. Računajte na našu podršku za instalaciju, održavanje i otklanjanje problema.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji