Izvrsnost na Konferenciji

Projekti

Video Produkcija i Tehnička Podrška

Rezultat naše suradnje s Mastercardom pokazao je da se konferencije mogu odviti "izvan okvira" već viđenih scenarija i klasičnog postava sala i postići "wow" efekt! Agencija Media Val kontaktirala nas je s prijedlogom suradnje i ciljem pružanja tehničke i vizualne podrške MCDS konferencije u Dubrovniku. Odlučili smo stvoriti nezaboravno iskustvo za posjetitelje, što smo i ostvarili.

Iako videi ne mogu u potpunosti replicirati svjetlosne, audio i vizualne efekte atmosfere, pogledajte video kako biste stekli dojam našeg rješenja.

What POWERFUL VIDEO PRODUCTION looks like? -  Intro Video #1  What POWERFUL VIDEO PRODUCTION looks like? -  Intro Video #2  How to close your event with a IMPRESSIVE VIDEO?  -  Outro Video 

"Tijekom izrade ove konferencije za našeg klijenta Mastercard, trebali smo partnera za tehničku i vizualnu produkciju iz industrije digitalnog multimedijskog koji je up-to-date s najnovijim trendovima. Odabrali smo Holofiction i imati ih uz sebe bila je najbolja odluka koju smo mogli donijeti."

- Ema Huskić, voditeljica sponzorstava i posebnih projekata, konzultantska tvrtka za upravljanje komunikacijama Media Val.

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Oprema za Stage Oprema za Stage
Oprema za Stage

Nudimo razne scenske efekte i dodatnu opremu za najam. Bilo da se radi o konferenciji, posebnom događaju, dodjeli nagrada ili organiziranju prezentacije, imamo najmoderniju opremu za Vaš događaj. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us