Zadivite Masu

3D Mapiranje

Projekcijsko Mapiranje

Fizički objekti mogu oživjeti. Kako? Projekcijsko mapiranje objedinjuje visokotehnološke optičke iluzije s bilo kojom trodimenzionalnom površinom te na taj način stvara dinamičan vizulani prikaz.  

BESKRAJNA MAŠTA

Doslovno. Bez obzira na veličinu objekta ili površinu - naša kreativnost i znanje projekcijskih tehnika garantiraju nezaboravno i realistično 3D iskustvo.

BEZ GRANICA

Od zgrada i zidova do automobila, sportskih igrališta, kompleksnih koncertnih pozornica, vjenčanih torti pa čak i ljudi - gotovo sve može biti precizno mapirano i prikazano u digitalnom obliku. Podijelite s nama Vašu ideju, a mi ćemo ju realizirati!

Dodatno možemo ponuditi:

Posjet lokaciji i dokumentacija

Trebate tehničko savjetovanje za 3D mapiranje? Imamo opširno znanje o tehnologijama i tehnikama te smo uvijek u tijeku s najnovijim trendovima. Razgovarajmo!

Kreativni koncept

Naše ideje su drugačije, inovativne i uvijek izazovu iznenađenje. Stvaramo custom rješenja na temelju Vaše ideje i naših vizualne smjernice. Vaše želje i inputi su ključni, a naš tim će se pobrinuti da Vaš događaj ili promocija budu nezaboravni.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Video produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naš tim je pionir u izradi 2D i 3D animacija te izradi video sadržaja i 3D Mappinga visokih kvaliteta!

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više