U Centru Pažnje

Projekti

Hologramska Promocija Parfema

Godine 2015. Dior je lansirao svoj dugo očekivani parfem za muškarce, Sauvage, označivši tako njihov prvi muški parfem u 10 godina. Kako bismo ga promovirali u zagrebačkom Arena Centru, stvorili smo impresivnu hologramsku promociju kako bismo privukli publiku.

Spajajući inovaciju s vječnom elegancijom Diora, naša 3D animacija prikazivala je muževnost parfema uz elegantan crni dizajn za dozu i minimalistički pristup. Postavljena u našem Dreamoc HD3 Hologramskom prikazu i brendirana Diorovim logotipom, animacija se prikazivala uz glazbu kampanje. Reakcija je nadmašila očekivanja jer je naš impresivan prikaz privukao posjetitelje koji su bili privučeni novom tehnologijom.

Ako želite unaprijediti svoju promociju pomoću 3D hologramske projekcije tehnologije, kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us