"Najcool" Frižider

Holofridge

Transparentni LCD Ekren

"Najcool frižider ikad!" je obično reakcija ljudi kada vide naš Holofridge. I to je stvarno je - bilo u dućanu ili na eventu, Holofridge neće proći nezapaženo sa svojim ugrađenim LCD zaslonom, a njegov futuristički izgled uvijek postigne "wow" efekt!

Opcije ekrana

Vaš Holofridge možemo opremiti s transparentnim LCD ekranom koji pruža kristalno jasnu sliku videa i mogućnost vidljivosti Vašeg produkta koji se nalazi unutra. Isto tako, nudimo LCD ekrane visokog kontrasta koji pružaju savršenu rezoluciju, jasnoću detalja i realistične boje.

PRILAGODBA PO NARUDŽBI

Svaki projekt je različit pa samim tim i naš pristup. Želimo prilagoditi svaki aspekt Vašeg Holofridge-a, od vizuala do branding-a, s ciljem da stvorimo jedinstveno iskustvo za Vaše posjetitelje. Ne brinite o detaljima, naš tim će Vas konzultirati o najboljoj opciji za Vaše potrebe.

VEĆ IMATE FRIŽIDER?

Nema problema. Na temelju dimenzija Vašeg frižidera, možemo napraviti vrata sa ugrađenim transparentnim LCD zaslonom i jednostavno pretvoriti Vaš frižider u "Holo" frižider!

Dodatno možemo ponuditi:

Modeli

Veliki ili mali, jednokrilna ili dvokrilna vrata, jedan zaslon ili više zaslona. Ovisno o Vašem prostoru, imamo Holofridge koji će se sigurno uklopiti!
Pogledajte modele

Video produkcija

Nema potrebe za brigu oko vizualnog sadržaja - mi smo najbolji u tom području. Naši dizajneri jedva čekaju stvoriti prilagođeni sadržaj za vaš Holofridge, koristeći zadivljujući 2D ili 3D video sadržaj kako bi Vašu ideju prezentirali na najbolji mogući način!

Izrada aplikacija

Uz spoj našeg iskustva, inovacije i napredne tehnologije, dizajniramo i razvijamo custom aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Naše usluge uključuju cijeli proces, od dizajna do besprijekorne integracije te pomoći i podrške.

Interkativnost

Želite stvoriti jedinstveno interaktivno iskustvo i postići "wow" ekeft? Podignimo Vaš projekt na sljedeću razinu i dodajmo kamere, senzore, touch screen ili elemente AR tehnologije.

Namještaj

Nismo samo stručnjaci za kodiranje; također smo vješti u radu s različitim materijalima kako bismo stvorili potpuno prilagođene fizičke instalacije pokretane tehnologijom s ugrađenim Holofridge-om.

brendiranje frižidera

Možemo u potpunosti prilagoditi vanjski dizajn Vašeg hladnjaka kako bi odgovarao izgledu i atmosferi Vašeg događaja. Također, možemo dodati Vaš logo tvrtke i napraviti custom branding za maksimalni "wow" efekt.

Održavanje i tehnička podrška

Možete računati na naše tehničko znanje i podršku tijekom cijelog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe, naš tim će se pobrinuti za instalaciju, rješavanje problema i održavanje kako biste bili sigurni da će sve funkcionirati bez poteškoća.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više