O nama

Holofiction -Specijalizirani smo za razvoj 3D tehnologije, digital signage-a, produkciju video materijala i proizvodnju najsuvremenijih hardverskih i softverskih rješenja. Želite li biti potpuno drugačiji? Upravo zbog toga smo ovdje za vas - kako bismo vam pomogli da se istaknete i sjajite.
Inovatori, kod-ninjasi, majstori remek-djela - to su samo neki od super nadimaka koje smo zaradili od naših partnera. Imate osjećaj za promjenom?

Holofiction pokriva sve aspekte tehnologije, od izrade prototipova rješenja do upravljanja projektima, instalacijama i u konačnici održavanje. Istodobno nudimo razne usluge, od grafičkog dizajna, dizajna proizvoda i web-a do 3D modela, razvoja web stranica i aplikacija te video produkcija. Uglavnom, ako imate ideju, zaista želite da radimo na tome.

Kroz jedinstvenu kombinaciju inovativnih hi-tech rješenja u kombinaciji s gripping sadržajem, Holofiction pomaže vam stvoriti nezaboravna iskustva koja će pomoći vašem brendu se razlikovati od drugih. Naša su digitalna rješenja različita i još uvijek jednostavna za korištenje. U ponudi imamo razne oblike multimedijskih rješenja, od hologramskih display-a, transparentnih LCD vitrina i frižidera, LCD totema, digital signage-a, video wall-a te levitacijskog display-a.

Naravno, kao stručnjaci za prikupljanje simpatija od publike, ne bismo mogli bez životnih holografskih projekcija, projekcija na prozore i vodene maglice, 3D mapiranje na zgrade, automobile, sportske terene i, recimo, više - svadbene torte. Imamo i prijatelja kojeg od milja zovemo virtualni prezenter. Nije li to cool?
Promocija i produkcija događaja nikada nisu bili tako uzbudljivi. Potpuno novo, živahno i neočekivano iskustvo spremno za privlačenje pozornosti publike! Prije nego što čak shvatite što želite, već smo na tome. Jednostavno recite: "Pucaj!" I Holofiction kreće od nule. Naš tim provodi cijelu strategiju, vodeći računa o cijelom procesu. Naravno, sva naša hi-tech rješenja skupa s kreativnim multimedijskim sadržajem nalazi se na stolu. Tako promoviramo vašu robnu marku od A do Z u obliku koji se oblikuje po mjeri.

I ne, ne brinite - svi u Holofictionu će vam rado pomoći. Bez granica. Nema prepreka. Nisu nezamislivi.
U Holofictonu kažemo - budućnost oglašavanja već je tu. Što kažete?

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo