O nama

Holofiction -Specijalizirani smo za razvoj 3D tehnologije, digital signage-a, produkciju video materijala i proizvodnju najsuvremenijih hardverskih i softverskih rješenja. Želite li biti potpuno drugačiji? Upravo zbog toga smo ovdje za vas - kako bismo vam pomogli da se istaknete i sjajite.
Inovatori, kod-ninjasi, majstori remek-djela - to su samo neki od super nadimaka koje smo zaradili od naših partnera. Imate osjećaj za promjenom?

Holofiction pokriva sve aspekte tehnologije, od izrade prototipova rješenja do upravljanja projektima, instalacijama i u konačnici održavanje. Istodobno nudimo razne usluge, od grafičkog dizajna, dizajna proizvoda i web-a do 3D modela, razvoja web stranica i aplikacija te video produkcija. Uglavnom, ako imate ideju, zaista želite da radimo na tome.

Kroz jedinstvenu kombinaciju inovativnih hi-tech rješenja u kombinaciji s gripping sadržajem, Holofiction pomaže vam stvoriti nezaboravna iskustva koja će pomoći vašem brendu se razlikovati od drugih. Naša su digitalna rješenja različita i još uvijek jednostavna za korištenje. U ponudi imamo razne oblike multimedijskih rješenja, od hologramskih display-a, transparentnih LCD vitrina i frižidera, LCD totema, digital signage-a, video wall-a te levitacijskog display-a.

Naravno, kao stručnjaci za prikupljanje simpatija od publike, ne bismo mogli bez životnih holografskih projekcija, projekcija na prozore i vodene maglice, 3D mapiranje na zgrade, automobile, sportske terene i, recimo, više - svadbene torte. Imamo i prijatelja kojeg od milja zovemo virtualni prezenter. Nije li to cool?
Promocija i produkcija događaja nikada nisu bili tako uzbudljivi. Potpuno novo, živahno i neočekivano iskustvo spremno za privlačenje pozornosti publike! Prije nego što čak shvatite što želite, već smo na tome. Jednostavno recite: "Pucaj!" I Holofiction kreće od nule. Naš tim provodi cijelu strategiju, vodeći računa o cijelom procesu. Naravno, sva naša hi-tech rješenja skupa s kreativnim multimedijskim sadržajem nalazi se na stolu. Tako promoviramo vašu robnu marku od A do Z u obliku koji se oblikuje po mjeri.

I ne, ne brinite - svi u Holofictionu će vam rado pomoći. Bez granica. Nema prepreka. Nisu nezamislivi.
U Holofictonu kažemo - budućnost oglašavanja već je tu. Što kažete?

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime i prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo