IMPRESIVNO ISKUSTVO

Izrada Igrica

Maštovita rješenja!

Igre su prisutne posvuda, a kompanije su toga svjesne. Dobivamo sve više upita za razvoj igara, kao dodatak našim ostalim uslugama i rješenjima. Razvijamo prilagođene igrice za sve industrije i platforme, koristeći najnovije game engine-e i tehnologije razvoja. Trebate igru za PC, mobitel, Metaverse, AR/VR? Imamo rješenje za Vas!

Igre za Windows i Mac

Kreiramo visokokvalitetne igre za Windows i Mac sa impresivnim vizualima i sadržajem! Uvijek smo u tijeku sa najnovijom tehnologijom kako bismo osigurali da naše igre rade bez greške i izgledaju efektno!

Razvoj mobilnih igrica

Specijalizirani smo za kreaciju prilagođenih mobilnih igrica za Android i iOS platforme i stvaramo vrhunska rješenja za naše klijente!

Dodatno možemo ponuditi:

Kreativni Koncept

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju Vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena rješenja za igre koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

3D Modeliranje i Izrada sadržaja

Naši dizajneri jedva čekaju napraviti prilagođeno rješenje za Vas. Proizvodimo visokokvalitetne 3D modele, a naše vještine u korištenju CGI efekata će Vaš sadržaj učiniti totalno impresivnim!

Programiranje

Razvijamo potpuno prilagođene, zabavne i interaktivne aplikacije za mobitele, tablete, računala, LCD toteme i pametne naočale. Naši projekti su usmjereni na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva i zadovoljstva kroz različite platforme i uređaje.

Tehnička podrška i održavanje

Mi smo tu da osiguramo da sve funkcionira kako treba. Računajte na našu podršku za instalaciju, održavanje i otklanjanje problema.

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji