Online Prisutnost

Izrada Web Stranica

Budite drugačiji!

Web stranica i aplikacije utječu na Vašu online prisutnost i broj posjetitelja, stoga je bitno postaviti sve kako treba ili s vremenom unaprijediti. Bilo da je riječ o izradi Web stranice, trgovine, aplikacije ili unapređenje postojećih - naš tim je tu za Vas za kreaciju prilagođenog i naprednog rješenja na temelju Vaših potreba!

Izrada Web stranica

Web stranica je lice kompanije pa stoga mora izgledati impresivno. Računajte na nas za cijeli proces - od dizajna do razvoja i implementacije i kreaciju stranice koja će prikazati Vaš brend u najboljem svjetlu, privući posjetitelje i stvoriti izvrsno korisničko iskustvo!

Izrada Webshop-a

Razumijemo složenost vođenja online poslovanja i znamo kako pomoći našim klijentima doseći ciljanu publiku i povećati prodaju. Za Vas ćemo kreirati prilagođeno Webshop rješenje s kojim ćete brzo pretvoriti posjetitelje u nove kupce!

Izrada Web Aplikacija

Web aplikacije su aplikacije izgrađene za Web koje se mogu pristupiti s bilo kojeg uređaja (mobitel, tablet, laptop i kompjuter). Pošto niti jedno poslovanje nije isto, naš tim razvija prilagođene Web aplikacije s ciljem da budu intuitivne, "trendi" i uklopljena u Vaše postojeće procese. Tražite tim za razvoj Web aplikacije? Tu smo za Vas!

Dodatno možemo ponuditi:

Dodatne usluge

KREATIVNI KONCEPT

Naše ideje su inovativne, atraktivne i drugačije. Na temelju Vaših uputa i potreba, stvaramo potpuno prilagođena Web rješenja koja možete vizulizirati u našem kreativnom konceptu.

Dizajn web stranice

Dizajniramo impresivne Web stranice koje su prilagođene svim modernim uređajima i platformama. Naša rješenja su usklađena s Vašim potrebama i brendom, a fokus je uvijek stvoriti impresivno korisničko sučelje (UI) i besprijekorno korisničko iskustvo (UX).

Copywriting Usluge

Na jednom mjestu možete dobiti sve što trebate! Pružamo profesionalnu uslugu pisanja sadržaja za Web s ciljem da što kvalitetnije i impresivnije predstavimo Vaše poslovanje.

3D modeliranje

Zakoračite u svijet 3D modeliranja, gdje bilo koji objekt ili površinu oživljavamo s preciznošću i realizmom. Naš tim kreira visokokvalitetne 3D modele koji uvijek vizualno impresioniraju!

3D animiranje

3D animacija je proces animiranja 3D modela u digitalnom okruženju. To znači dodavanje pokreta i izraza objektima i likovima što ih "oživi". Potrebna je velika tehnička preciznost kako bi pokreti bili uskađeni i tečni, ali ne brinite - animirali smo za najveće brendove u industriji i znamo što radimo!

Post produkcija & VFX

Postprodukcija uključuje dodavanje vizualnih efekata i drugih posebnih efekata, kao što su zvuk ili animirane grafike, kao završni dodir priči. Obožavamo ovaj proces jer nam omogućuje dodavanje upečatljivih efekata što čini video sadržaj još impresivnijim!

Kontaktirajte nas

Contact us

Pogledajte u akciji

Vidi više