"Razbijanje Rutine"

Projekti

Interaktivno AR Rješenje

U Studenom 2019., Pepsi je na naše tržište lansirao novi okus svojeg proizvoda, Pepsi Limeta. Kako je glavni slogan kampanje bio "RAZBIJ RUTINU!", imali smo zadatak stvoriti promotivni štand koji bi priopćio svim prolaznicima sljedeće:

1. Pepsi ima novi okus,
2. eksplozivan je,
3. isprobajte, razbijte svoju rutinu i zabavite se!

Zadatak je bio dostaviti inovativnu ideju i ponuditi kreativno rješenje koje će privući publiku i dobro prenijeti glavnu misao kampanje. Upravo to smo i napravili. Naš tim ponudio je custom-made AR igricu koju smo ugradili u promotivni štand. Nakon rituala 'razbijanja rutine' stvarnim čekićem, oko posjetitelja bi se dogodila virtualna eksplozija koje je posebno oduševila mlađu populaciju. Isto tako, na obje strane štanda prikazivala se limenka novog proizvoda u 3D-u.

u štandu se je s obje strane na temelju Holofan tehnologije prikazivala limenka novog pića u 3D-u!

----
TEHNOLOGIJE KOJE SMO KORISTILI:

1 / AR = PROŠIRENA STVARNOST - Tehnologija je korištena za izradu igrice. 

Ako se pitate što je AR igra, najbolji način za objasniti je da je riječ o vizualnom i auditivnom sadržaju koji u stvarnom vremenu uzima u obzir okruženje korisnika. S druge strane, u VR-u (virtualna stvarnost) korisnikova percepcija stvarnosti u potpunosti se temelji na virtualnoj informaciji.

2 / HOLOFAN = HOLOGRAFSKI LED Ventilator ventilatora (Tehnologija je korištena u vizualnoj prezentaciji proizvoda.)

HoloFan je popularno rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektima. Riječ 'FAN' u HoloFanu doslovno znači da sadrži ventilator (poput onog koji se koristi za hlađenje zraka). Pri velikim brzinama ventilator stvara pokretne 3D slike željenog proizvoda (u ovom slučaju novog PEPSI LIME) izravno na površinu.

----

No hajmo skratiti teoriju i  prijeđimo na konkretne brojke.

Ovo su rezultati:

1 INTERAKTIVNI PROMO ŠTAND. 7 DANA. 1670 AKTIVACIJE. 1228 NAPRAVLJENIH VIDEOZAPISA. 293 VIDEO SHERA. 1 ZBILJA ZADOVOLJNI KLIJENT.


„Partnerstvo s Holofictionom bila je pametna odluka od početka. Došli smo k njima s grubo definiranom idejom o promo štandu. Nekoliko mjeseci kasnije imali smo potpuno gotov i savršeno funkcionirajući AR video štand. Dečki stvarno znaju kako svoj dio posla shvatiti ozbiljno i profesionalno, minimizirati stres pozitivnim pristupom, opuštenim stavom i osmijehom na licu."
- Ana-Marija Kovačević, voditeljica brenda Pepsi

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Augmented Reality Augmented Reality
Augmented Reality

AR je hit riječ koja je drastično promijenila IT mogućnosti u svim industrijama. To je i logično pošto AR omogućuje spajanje digitalnog sadržaja sa stvarnim svijetom, stvara nadrealno iskustvo za korisnike te mijenja percepciju stvarnog svijeta. Naši programeri jedva čekaju raditi na najnovijim AR rješenjima!

Saznajte više

Mixed Reality Mixed Reality
Mixed Reality

Mješovita stvarnost (Mixed Reality-MR) je najnovija i najnaprednija tehnologija koja spaja fizički i digitalni svijet. Koristi najbolje od virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR) te omogućuje korisnicima interakciju s realnim i digitalnim objektima u stvarnom vremenu.

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Izrada Igrica Izrada Igrica
Izrada Igrica

Treba izradu kreativnih igrica? Naš tim je tu za Vas. Razvijamo prilagođene igrice za sve industrije i platforme, koristeći najnovije game engine-e i tehnologije razvoja. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us