Može li konferencija 'misliti' van kutije?

Take a look

Video produkcija i tehnička podrška za Mastercard konferenciju, Dubrovnik Croatia

Naša suradnja s Mastercardom dokazuje da konferencije mogu "razmišljati" izvan okvira – nije nužno da se uklope u već viđene scenarije i klasične postave konferencijskih sala.

Ekipa iz menadžmenta Mastercarda dobila je ključ u ruke nakon višemjesečne strateške pripreme za događaj u jednom od najljepših gradova na hrvatskoj obali - Dubrovniku. Tema konferencije bila je «Najsuvremenija sredstva i tehnike za minimiziranje rizika od prijevare, uz istovremeno povećanje profitabilnosti.»

 Naš zadatak bio je pružiti potpunu tehničku i vizualnu podršku za događaj. Prilikom pripreme ovog projekta, pitali smo se: Kako ova konferencija može biti potpuno nepredvidiv vizualni i auditivni događaj za sve sudionike?

"Kad nam se agencija Media Val javila s prijedlogom suradnje za klijenta Mastercard, odlučili smo izaći iz okvira. Svi znamo kako konferencije obično izgledaju. Cilj nam je bio stvoriti jedinstveno vizualno iskustvo za sve goste i postići WOW efekt. Cilj je bio vidjeti što nego više podignutih obrva i začuđenih lica. "
- Filip Šarić, direktor Holofiction-a.

Ukratko, ovo su brojke:

  • 2 DANA KONFERENCIJE.
  • 6 DANA NA LOKACIJI.
  • 13 LJUDI.
  • 20+ KREATIVNIH VIDEOZAPISA.
  • 7 TONA OPREME
  • BESKRAJNI STRES.
  • 1 VELIKI PROJEKT. 

Tijekom organizacije konferencije za našeg klijenta Mastercard, bila nam je potrebna kvalitetna tehnička podrška, ali i vizualna produkcija. S obzirom na ideju da konferencija bude ujedno i futuristički vizualni doživljaj, bio nam je potreban partner iz industrije digitalne multimedije koji je u toku s najnovijim trendovima. Prepoznali smo Holofiction kao lidera na hrvatskom tržištu. Imati ih na svojoj strani bila je najbolja odluka koju smo mogli donijeti."

- Ema Huskić, voditeljica sponzorstava i specijalnih projekata, marketinška agencija Media Val

Pogledajte videe koje smo napravili:

  1. What POWERFUL VIDEO PRODUCTION looks like? -  Intro Video #1 
  2. What POWERFUL VIDEO PRODUCTION looks like? -  Intro Video #2 
  3. How to close your event with a IMPRESSIVE VIDEO?  -  Outro Video 

Iako videozapisi ne mogu u potpunosti kopirati svjetla, zvukove i vizualne efekte atmosfere, nadamo se da će vam ovo dati predstavu o tome kako je izgledao događaj!

"Bilo je napeto, ipak zabavno. Bilo je stresno, ipak nezaboravno. Svaki dan hektične pripreme isplatio se kada nam je finalna atmosfera konferencije potvrdila: Imate sve pod kontolom. Uživajte."
- Igor Crnčić, direktor agencije za promidžbu Fabula

Projekti

Svi projekti

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo