Hologramski i Levitirajući display u zlatarnicama

Vijesti

Hologramski i Levitirajući display u zlatarnicama

Uređenje prostora odnosno oblikovanje okruženja koje će potaknuti na kupnju jedan je od važnijih čimbenika koji mogu značajno povećati prodajne rezultate. U moru konkurencije, potrebno je istaknuti se. Ako ćete biti usmjereni na dizajn koji će ostaviti dobar dojam i odvojiti vas od konkurencije, privući ćete potencijalne kupce da uđu u prodavaonicu te samim time i kupe vaš proizvod.

Hologramski i Levitirajući display upravo zbog svoje kompaktnosti i minimalističkog dizajna odlični su za pozicioniranje unutar izloga ili same prodavaonice. Oni omogućuju snažno i interaktivno povezivanje s potencijalnim kupcima i klijentima, stvaraju trajni efekt te uspješno prenose idejnu poruku.

Hologramski display
Hologramski display projicira prethodno pripremljenu video animaciju stvarajući 3D iluziju oko stvarnog proizvoda te tako razbija granice dosadašnjih promotivnih mogućnosti i privlači pozornost publike.

Kroz ovakvu tehniku projekcije imat ćete priliku udahnuti život vašem proizvodu i poigrati se s maštom gledatelja. Sadržaj je moguće projicirati s i bez proizvoda unutar uređaja tako da, bilo da želite istaknuti novi brend, ogrlicu ili pak promovirati svoju tvrtku i logo kroz dinamičnu video animaciju, samo mašta vam je granica.

Levitirajući display
Levitacija sama po sebi definira odsutnost nužne reakcije 'padanja' ka hvatištu privlačne sile. Budući da to nije pojava na koju nailazimo svaki dan, kad vidite ogrlicu ili sat koji lebdi u zraku ili se pak zbog odsustva trenja ujedno i beskonačno rotira u zraku, nećete moći ostati nezainteresirani. Upravo tome služi Levitirajući display – privlačenju pozornosti potencijalnih kupaca i prezentaciji proizvoda.

Levitirajući display je uređaj koji koristi najnoviju elektromagnetsku tehnologiju te daje mogućnost promotivnom proizvodu da lebdi u zraku. Osim toga, uređaj se može i beskonačno rotirati omogućavajući pogled posjetiteljima 360° izloženog proizvoda. Idealan je za promotivne aktivnosti te se najčešće koristi za izloge i prezentacije.

Hologramski i Levitirajući display jednostavni su za korištenje, zbog svojih dimenzija ne zauzimaju mnogo prostora, a zbog minimalističkog dizajna vrlo lako će se uklopiti u svaki dekor.

U nastavku pogledajte neka od idejnih rješenja pozicioniranja Hologramskog i Levitirajućeg displaya u zlatarnicama.

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us