Digitalna Kreativnost

Budite Primjećeni!

ALL EYES ON YOU

 POS stalci su svugdje, no jesu li dovoljni? Ako ste razmišljali o rješenjima brendiranja i diversifikacije svoje pozicije u maloprodaji - na pravom ste mjestu!

Uglavnom primjenjujemo jednostavnu formulu koja kombinira kreativnost i digitalna rješenja kako bismo stvorili jedinstvene projekte za naše klijente.

---

Svaka industrija ima svoja "pravila igre". Ciljani kupci variraju ovisno o proizvodu i njegovom pozicioniranju na tržištu, evoluirajući zajedno s trendovima i budžetima industrije. Početno pitanje se vrti oko razumijevanja tih kupaca i kako možemo učinkovito adresirati njihove percipirane izazove. Sljedeći korak uključuje privlačenje njihove pažnje, dok se konačni fokusira na razvijanje preferencije brenda i poticanje predanosti.

Koraci 2 i 3 ovise o brojnim faktorima. Od kvalitete proizvoda, maloprodajne cijene, dizajna ambalaže i cjelokupnog brendinga, ali i konkurencije te zahtijevaju Vaše dobre poslovne odluke. Dobra vijest je da prvi korak - razumijevanje kupaca i privlačenje pažnje - naš tim može odraditi za Vas! Naša jednostavna "formula" tj. pristup uvijek donose izvrsne rezultate.

PAŽNJA = KREATIVA + DIGITAL

a / BUDITE KREATIVNI

Svjesni smo koliko ovo može zvučati očigledno. No, ključna stvar je - ideja. Sve počinje od ideje.

Imamo na raspolaganju snažna digitalna rješenja koja mogu unaprijediti Vašu vidljivost u maloprodaji. Ako se trenutno ne osjećate dovoljno kreativno, a želite izaći iz svoje zone komfora, kontaktirajte nas. Tu smo da dostavimo prilagođena, kreativna rješenja koja će, koristeći najnovije digitalne trendove, stvoriti nevjerojatan wow efekt!

Isto tako, "Bolje išta nego ništa." u ovom je slučaju najgori mogući pristup. Zato uvijek ponavljamo: «Ako već idemo u to, hajmo to napraviti na najbolji mogući način!»

b / IDEMO DIGITALNO.

Živimo u vremenu u kojem se tehnologija neprestano razvija. U ovom trenutku, postoji niz digitalnih rješenja na raspolaganju, većina od njih idealna za marketinške svrhe.Upoznajte neka od najčešće korištenih digitalnih rješenja u maloprodaji:

HOLOFAN

Holofan je inovativno digitalno rješenje koje koristi tehnologiju ventilatora. Rotirajući se određenom brzinom, ventilator stvara iluziju slike ili videa koji lebde u prostoru. Ovo je vrhunsko rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D vizualnog ili video sadržaja na prodajnom mjestu, koristeći ga za projekciju proizvoda, logotipa ili promotivnih vizualizacija. Cilj je informarati kupce, privući njihovu pozornost i povećati vidljivost Vašeg brenda. 

HOLOGRAMSKI I TRANSPARENTNI ZASLONI

Tradicionalni marketinški vizuali dobivaju futurističku dimenziju uz hologramsku tehnologiju. Integriranjem marketinških vizuala u treću dimenziju i kombiniranjem s fizičkim objektima, stvaramo prezentacije u maloprodaji koje su zaista revolucionarne.

DIGITALNE POLICE

Police nisu samo prostor za skladištenje - one su idealna lokacija za promociju. Ovo je posljednja prilika da komunicirate s potencijalnim kupcima prije nego donesu odluku o kupnji. Unaprijedite svoj marketing uz pomoć:

Video polica / LCD zaslona na policamaVideo trakama sa specijalno dizajniranim tekstualnim ili vizualnim sadržajemDigitalnim oznakama na policamaLED svjetlosnim vrhovima polica

DIGITALNI WOBBLER

Digitalni Wobbler je idealno rješenje za prodajna mjesta. Digitalni wobbler je uređaj koji koristi najnoviju LED tehnologiju za projeciranje animacije na siluetu i stvoranje "WOW" efekta koji instantno privuče kupce!

IZDUŽENI LCD EKRAN / ZASLON

U maloprodaji, LCD ekrani se strateški postavljaju iznad ili između polica, prikazujući angažirajući video ili vizualni sadržaj prilagođen brandu.

HOLOFRIDGE

Hladnjak u maloprodaji kao marketinška površina - zašto ne? A što ako ga učinimo digitalnim? Možemo transformirati Vaš hladnjak u atraktivan marketinški alat s hologramskim prikazom na staklenim vratima gdje možete prikazati promocije ili posebne ponude Vašeg branda.

TOUCH SCREEN

Želite zabaviti svoje kupce ili im olakšati odabir iz asortimana? Touch screen s interaktivnim aplikacijama je idealan alat. Može se koristiti kao samostalni digitalni totem ili ugrađen u police, pružajući kreativan način interakcije s Vašim brandom.

Digitalna rješenja u maloprodaji sada su dostupnija nego ikad, pružajući beskonačne mogućnosti za unapređenje marketinške strategije. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo kreirati rješenje prilagođeno Vašim potrebama!

P.S. Slike su s našeg projekta za Jamnicu, a inspiraciju možete pronaći na sljedećim linkovima: 

https://demodern.com/projects/nike-digital-retail-experiencehttps://www.raconteur.net/sponsored/touch-the-future-of-in-store-retailhttps://studiofmmilano.com/EN/Work/coop-future-food-district/https://www.trendhunter.com/amp/trends/convenience-retailerhttps://bugle-nectarine-fkbx.squarespace.com/blog/ketjm32iv9arpjck317ha1wblcr240

Korištena rješenja:

LED Ekrani LED Ekrani
LED Ekrani

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor LED ekrana, dostupni za kupnju ili najam. Naši ekrani pružaju vrhunsku kvalitetu slike u bilo kojem okruženju. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us