Inovativni Interijer

Projekti

Interaktivni Konferencijski Stol

Pogledajte naše interaktivno rješenje konferencijskog stola koje smo stvorili za DOMUSPlus kako bismo unaprijedili iskustvo klijenata i revolucionirali njihov pristup prezentacijama.

U industrijama gdje je vizualizacija ključna - arhitektura, dizajn, gradnja i kreativne agencije - trenutak prezentacije nedvojbeno je ključna točka za početak projekta. Poznato je da kvaliteta Vašeg projekta i Vaše prezentacije igra najvažniju ulogu u zadovoljstvu klijenata, stoga zašto ne digitalno unaprijediti prostor za sastanke kako biste poboljšali i optimizirali svoje prezentacije.

Za našeg klijenta DOMUSPlus koji radi u građevinskoj industriji, predložili smo maleni odmak od već viđenih koncepata konferencijskih sala i dizajna uredskog interijera.
Nakon zajedničkog zaključka o postavljanju holofana. u posebno dizajniranom drvenom kućištu na ulazu u ured, predložili smo implementaciju custom-made interaktivnog konferencijskog stola u prostoriji za sastanke. 

Cilj je bio napraviti vizualno atraktivno rješenje za "čarobni stol" koje će istovrenemo biti tehnološki pouzdano i korisno. Rezultat projekta bio je prekrasno dizajnirani stol od 280 cm u kojeg smo ugradili dva 32 inch-na touch screen-a, spojena na glavni 65 inch-ni TV ekran povrh stola. 

Ideja je bila da je, tokom prezentacije, jedan zaslon namijenjen klijentu, a drugi osobi koja prezentira. Sve što klijenit može vidjeti na svom zaslonu, gledaju i svi ostali jer se ista slika pokazuje i na većem ekranu povrh stola.

 "Holofiction je dostavio proizvod koji je točno odgovaro našoj viziji. Od ideje do implemetacije, momci su biti 100% posvećeni našim potrebama. Također, moramo komentirati kako su od početka bili usmjereni na rješenja u komunikaciji i radu. Sada su naše prezentacijskemogućnosti u korelaciji s našom vizijom, I što je još važnije, vjerujemo kako je ovaj projekt donio značajni doprinos ukupnoj vrijednosti našeg branda.” Govori Grga Mrkonjić, director komapnije DOMUSPlus

Ukoliko tražite digitalno rješenje za Vaš prostor, kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us