Inovativni Interijer

Projekti

Interaktivni Konferencijski Stol

Pogledajte naše interaktivno rješenje konferencijskog stola koje smo stvorili za DOMUSPlus kako bismo unaprijedili iskustvo klijenata i revolucionirali njihov pristup prezentacijama.

U industrijama gdje je vizualizacija ključna - arhitektura, dizajn, gradnja i kreativne agencije - trenutak prezentacije nedvojbeno je ključna točka za početak projekta. Poznato je da kvaliteta Vašeg projekta i Vaše prezentacije igra najvažniju ulogu u zadovoljstvu klijenata, stoga zašto ne digitalno unaprijediti prostor za sastanke kako biste poboljšali i optimizirali svoje prezentacije.

Za našeg klijenta DOMUSPlus koji radi u građevinskoj industriji, predložili smo maleni odmak od već viđenih koncepata konferencijskih sala i dizajna uredskog interijera.
Nakon zajedničkog zaključka o postavljanju holofana. u posebno dizajniranom drvenom kućištu na ulazu u ured, predložili smo implementaciju custom-made interaktivnog konferencijskog stola u prostoriji za sastanke. 

Cilj je bio napraviti vizualno atraktivno rješenje za "čarobni stol" koje će istovrenemo biti tehnološki pouzdano i korisno. Rezultat projekta bio je prekrasno dizajnirani stol od 280 cm u kojeg smo ugradili dva 32 inch-na touch screen-a, spojena na glavni 65 inch-ni TV ekran povrh stola. 

Ideja je bila da je, tokom prezentacije, jedan zaslon namijenjen klijentu, a drugi osobi koja prezentira. Sve što klijenit može vidjeti na svom zaslonu, gledaju i svi ostali jer se ista slika pokazuje i na većem ekranu povrh stola.

 "Holofiction je dostavio proizvod koji je točno odgovaro našoj viziji. Od ideje do implemetacije, momci su biti 100% posvećeni našim potrebama. Također, moramo komentirati kako su od početka bili usmjereni na rješenja u komunikaciji i radu. Sada su naše prezentacijskemogućnosti u korelaciji s našom vizijom, I što je još važnije, vjerujemo kako je ovaj projekt donio značajni doprinos ukupnoj vrijednosti našeg branda.” Govori Grga Mrkonjić, director komapnije DOMUSPlus

Ukoliko tražite digitalno rješenje za Vaš prostor, kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

Kontaktirajte nas

Contact us

Whats new?