Podigli smo digitalno carstvo u Vinariji Belje

Take a look

Kako smo tranformirali interijer Vina Belje u digitalno carstvo!

Kako smo Belju na temelju uvida u tada praznu prostoriju i definiranog budžeta dostavili idejno i izvedbeno rješenje, te implemetaciju digitalnog uređenja sobe za sastanke.

----

Vina Belje, poznati hrvatski proizvođač vina izgradio je svoje carstvo nedaleko od Osijeka. U tzv. Kneževim vinogradima nalaze se davno sađeni i s ljubavlju održavani vinogradi koji se, čini se, protežu bezgranično prema horizontu.

Na istoj lokaciji Belje je podiglo malo je reći – 'tvornicu vina', multifunkcionalnu građevinu koja je epicentar sve proizvodnje, suradnji i poslovanja kompanije 'Vina Belje'.

U želji za upgradeom, usudili bi se reći - ključne prostorije za poslovanje, sobe za sastanke i prezentaciju proizvoda, Vina Belje kontaktirali su nas s upitom o mogućnostima digitalizacije interijera. Nakon nekoliko tjedana razrade i dogovora, soba za sastanke pretvorena je iz potpuno prazne prostorije u impresivni digitalni interijer.

Uređenje smo započeli s dvije konturno rezne pleksiglas boce s dekorativnom i promotivnom ulogom u prostoru. Boce veličine 2 metra predstavljaju visoko dizajnirane prikaze njihovog najboljeg crnog i bijelog vina.

Na zidove smo postavili tri međusobno povezana LCD ekrana koji prikazuju custom izrađene video animacije. 3D animacije istovremeno se prikazuju i ponavljaju na ekranima, a sačinjavaju ih visoko estetizirani prikazi logotipa i proizvoda ukomponirane kroz nježne i ambijentalne boje i vizuale.

Pri izradi video animacija cilj je bio dobiti vizualno napredni sadržaj koji nije nametljiv, već komunicira brand istovremeno doprinoseći i gradeći ugođaj prostorije.

S druge strane, isti ti LCD ekrani postaju prezentacijska ploča na kojoj je moguće prikazivati potrebni sadržaj. Spojeni s računalom koji se nalazi unutar govornice/rostruma, sadržajem se upravlja touch screenom preko custom-made aplikacije.

Tri televizora dakle u funkciji su prezentacije, dok je touch screen u govornici u funkciji upravljanja istima.

Govornica je također custom brandirana, a na pomno osmišljen dizajn ljepljena su pleksi slova.

----

«Imali smo potrebu za digitalizacijom prezentacijskog prostora u kompaniji. Cilj je bio opremiti prostor tako da brzo i jednostavno podržava sve meeting procese unutar kompanije, a istovremeno prati identitet Vina Belje. Holofiction je u stvarno kratkom roku izradio prijedlog projekta koji je ubrzo i proveden. U svakom slučaju, dobra odluka.»

- Marko Rakić, Digital Marketing Manager, Vina Belje

Projekti

Svi projekti

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo