GITEX Europe Conference

Vijesti

GITEX Europe Berlin 2025

GITEX Europe je godišnja konferencija koja okuplja stručnjake i profesionalce iz tehnoloških i poslovnih sektora. Cilj joj je predstaviti najnovije inovacije, trendove i razvoj u ovim područjima, pružajući istovremeno platformu za umrežavanje i suradnju među vodećim stručnjacima u industriji.

Konferencija obuhvaća širok spektar tema, uključujući umjetnu inteligenciju, kibernetičku sigurnost, računalstvo u oblaku, velike podatke i digitalnu transformaciju. Uključuje ključne govore, panel rasprave, radionice i izložbe na kojima sudionici mogu učiti od stručnjaka i istraživati najnovije tehnologije i rješenja.

Izdanje GITEX Europe 2025 održat će se u Berlinu, jednom od vodećih tehnoloških središta Europe. Berlin je poznat po svojoj živoj startup sceni, visokokvalitetnim sveučilištima i inovativnim tvrtkama. Također je grad bogate povijesti i kulturne baštine, što ga čini idealnim mjestom za konferenciju koja okuplja tehnološke i poslovne stručnjake iz cijele Europe i šire.

Na GITEX Europe 2025, sudionici mogu očekivati ​​slušati vodeće stručnjake i mislioce, saznati o najnovijim trendovima i inovacijama u tehnologiji i poslovanju, te povezati se s drugim profesionalcima u industriji. Konferencija će također pružiti prilike za umrežavanje, suradnju i izgradnju partnerstava, pomažući sudionicima da ostanu korak ispred i potaknu inovacije u vlastitim organizacijama.

Korištena rješenja:

GITEX Europe Conference GITEX Europe Conference
GITEX Europe Conference

GITEX Europe je godišnja konferencija koja okuplja profesionalce i stručnjake iz tehnološkog i poslovnog sektora. Cilj mu je prikazati najnovije inovacije, trendove i razvoj u tim poljima, dok također pruža platformu za umrežavanje i suradnju među vodećima u industriji.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us