ALEX KIPMAN ZA TED: Era holograma je pred nama

Vijesti

Alex Kipman za TED: Era holograma je pred nama

''I dream of a reality where technology senses what we see, touch and feel; a reality where technology no longer gets in our way but instead embraces who we are. I dream of technology on a human path. We have all experienced technology that enables people to act more like people, products that enable natural interactions, voice controls or biometrics.''

Alex Kipman (Windows & Devices Group, Microsoft) čovjek zaslužan za Xbox Kinect, a sada i za popularni Microsoft HoloLens, održao je kratak govor za TED i odgovorio na par pitanja TED-ove glavne urednice Helen Walters.

S Hololensom na očima, kroz pomiješanu stvarnost, održao je govor o primjeni 3D holograma u svakodnevnom životu i podijelio svoju viziju bliske budućnosti korištenja računala. TED je neprofitna organizacija posvećena idejama vrijednim širenja. Započevši kao četverodnevna konferencija u Kaliforniji prije 30 godina, TED je postala svjetski poznata organizacija u sklopu koje se održavaju mnoge konferencije gdje svjetski poznati mislioci, znanstvenici i edukatori održavaju govore u svrhu širenja ideja o kvaliteti življenja, budućnosti poslovanja i tehnologije te edukacije.

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Hologramski Display Hologramski Display
Hologramski Display

Oduševite svoje klijente i kupce uz 3D hologramsku tehnologiju! Naša hologramska rješenja su idealna za lansiranje novih proizvoda, isticanje na prodajnim mjestima, sajmove i izložbene prostore. Imate ideju? Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Holofridge Holofridge
Holofridge

Privucite pozornost kupaca uz jedinstveno rješenje! Promotivni sadržaj vidljiv je na vratima hladnjaka dok proizvodi u njemu ostaju vidljivi. Idealno rješenje za promociju na mjestu prodaje. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

T-Box T-Box
T-Box

Prikažite promotivni sadržaj na ekranu vitrine dok Vaš proizvod ostaje vidljiv! Transparentni LCD idealan je odabir za prodajna mjesta, sajmove i izložbe, a kreativne mogućnosti su beskrajne. Kontaktirajte nas za custom rješenje!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us