Inovacija za Galeriju

Projekti

Holofan Video Zid

Novitet u muzejskim izložbama i galerijama je stvoriti imerzivna iskustva za posjetitelje i omogućiti im interakciju sa sadržajem na potpuno drugačiji način. Između ostalog, to uključuje AR, VR i razne instalacije koje daju priliku za ispričati priču na interaktivan i zanimljiv način.

Holofiction je napravio dvije instalacije za Galeriju naivne umjetnosti u Hlebinama. Prva instalacija bio je hologram začetnika suvremene hrvatske naivne umjetnosti, Ive Generalića. To je uključivalo izradu hologramskog video zida na kojem je ispričana autorova priča, predstavljena tehnika slikanja i način stvaranja djela te animirani prikaz jednih od njegovih najznačajnijih djela.

Druga instalacija bila je hologramski prikaz rijeke Drave s tipičnim elementima Podravskog krajolika. Pogledajte video da vidite što smo napravili.

Tražite sličnu ideju? Kontaktirajte nas već danas!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us