Samoposlužna Trgovina

Projekti

Digitalno "In-Store" Iskustvo!

Današnja tehnologija omogućava stvaranje izvrsnog digitalnog iskustva u trgovinama, uključujući automatizaciju, proširenu stvarnost i prepoznavanje lica. Osim što povećava praktičnost, također je u skladu s puno većim očekivanjem kupaca zbog utjecaja trendova online kupovine i tehnološkim napretkom.

Cilj je stvoriti besprijekorno korisničko iskustvo, uz upotrebu najnovije tehnologije koje kreira jedinstveno rješenje. Franck, vodeći hrvatski proizvođač hrane, prepoznao je ovu potrebu i udružio se s nama kako bi otvorio svoju prvu digitalnu samoposlužnu trgovinu u Zagrebu. Nazvana "Snogoo," trgovina koja radi 24/7 sadrži holofan ekrane, LCD zaslone i dodirne zaslone. Praktičnost se proširuje putem aplikacije za provjeru lokacije narudžbe i kamerom sa senzorom dubine koja može prepoznati ljudske pokrete i omogućiti kupcima razne igre i AR rješenja.

Pogledajte video i kontaktirajte nas ako imate ideju za svoj nadolazeći projekt!

Korištena rješenja:

CGI Video Produkcija CGI Video Produkcija
CGI Video Produkcija

Uključite video animacije u svoju marketinšku strategiju i osvojite publiku! Izrađujemo impresivne animacije logotipa i videa, vizualne efekte (VFX), animirane grafike i infografike. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Holofan Holofan
Holofan

Holofan je najsuvremeniji proizvod u svijetu Holograma. Vrhunsko je rješenje za stvaranje jedinstvenog 3D video sadržaja s hologramskim efektom. Naši hologramski ventilatori projiciraju vašu priču izravno na površinu oštrica. Jednom kad to vidite - sigurno ćete i zapamtiti!

Saznajte više

Izrada Aplikacija Izrada Aplikacija
Izrada Aplikacija

Tražite aplikaciju za iOS, Android ili Windows Mobile? Naš tim dizajnira i izrađuje impresivne aplikacije za sve moderne uređaje i platforme. Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Kreativni Koncepti Kreativni Koncepti
Kreativni Koncepti

Naše ideje su atraktivne, inovativne i drugačije. Pratimo najnovije trendove i stvaramo jedinstvena "immersive" rješenja koja su uvijek u središtu pažnje. Tražite tim za realizaciju Vaših ideja? Kontaktirajte nas već danas!

Saznajte više

Interaktivne Instalacije Interaktivne Instalacije
Interaktivne Instalacije

Angažiranje ljudi tijekom događaja nije jednostavan zadatak, zar ne? Ne brinite - naša interaktivna rješenja mogu to učiniti za Vas. Potpuno su prilagodljiva, jednostavna za korištenje, stvaraju fantastično korisničko iskustvo, a dostupna su čak i za virtualne evente. Kontaktirajte nas!

Saznajte više

Tehnologija i Namještaj Tehnologija i Namještaj
Tehnologija i Namještaj

Ako imate nadolazeću promociju proizvoda, sajam ili poseban događaj, za Vas možemo dizajnirati, kreirati i prilagoditi bilo koju instalaciju koja kombinira namještaj i multimediju. Savršeno za brendiranje kategorije, uređenje izloga, postavljanje polica ili dizajn muzeja, a mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Contact us