Hologramski i Levitirajući display u optikama

Kvalitetan i originalan dizajn interijera, odnosno izloga, može učiniti čuda za poslovanje jedne prodavaonice. Ako ćete biti usmjereni na dizajn koji će ostaviti dobar dojam i odvojiti vas od konkurencije, privući ćete potencijalne kupce da uđu u prodavaonicu te samim time i kupe vaš proizvod. Hologramski i Levitirajući display upravo zbog svoje kompaktnosti i minimalističkog dizajna odlični su za pozicioniranje unutar izloga ili same prodavaonice. Oni omogućuju snažno i interaktivno povezivanje s potencijalnim kupcima i klijentima, stvaraju trajni efekt te uspješno prenose idejnu poruku.

Hologramski display
Hologramski display projicira prethodno pripremljenu video animaciju stvarajući 3D iluziju oko stvarnog proizvoda te tako razbija granice dosadašnjih promotivnih mogućnosti i privlači pozornost publike. Kroz ovakvu tehniku projekcije brendovi imaju priliku udahnuti život proizvodu i poigrati se s maštom gledatelja. Sadržaj je moguće projicirati s i bez proizvoda unutar uređaja tako da, bilo da želite istaknuti novi brend, proizvod ili pak promovirati svoju tvrtku i logo kroz dinamičnu video animaciju, samo mašta vam je granica.

Levitirajući display
Levitacija sama po sebi definira odsutnost nužne reakcije 'padanja' ka hvatištu privlačne sile. Budući da to nije pojava na koju nailazimo svaki dan, kad vidite proizvod koji lebdi u zraku ili se pak zbog odsustva trenja ujedno i beskonačno rotira u zraku, nećete moći ostati nezainteresirani. Upravo tome služi Levitirajući display – privlačenju pozornosti potencijalnih kupaca i prezentaciji proizvoda. Levitirajući display je uređaj koji koristi najnoviju elektromagnetsku tehnologiju te daje mogućnost promotivnom proizvodu da lebdi u zraku. Osim toga, uređaj se može i beskonačno rotirati omogućavajući pogled posjetiteljima 360° izloženog proizvoda. Idealan je za promotivne aktivnosti te se najčešće koristi za izloge i prezentacije.

Hologramski i Levitirajući display jednostavni su za korištenje, zbog svojih dimenzija ne zauzimaju mnogo prostora, a zbog minimalističkog dizajna vrlo lako će se uklopiti u svaki dekor.

 

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo