Kad se sretnu ahitektura i inženjering.

Take a look

Proslavili smo 10 godina URBANIH IDEJA u LAUBI

Urbane ideje, projektno-konzultantska tvrtka koje djeluje na području arhitekture, građevinarstva i energetike, dogurala je do 10 godina svog postojanja.Možete otprilike zamisliti što skupina pouzdanih stručnjaka može odraditi u deset godina predanog rada. Puno… Sjajnih projekata.

Najbolji način za proslaviti sve te godine, dobre i loše dane, i sve što su postigli jest organizirati nezaboravan događaj - zar ne?

Kontaktirali su nas s „već smo sve organizirali“ pričom. U tom momentu trebala im je kvalitetnu oprema za najam koja može uspješno predstaviti njihov rad.

„Povodom naše desetogodišnjice, bilo je mnogo informacija koje su zajedno mogle dočarati našu priču partnerima, prijateljima i posjetiteljima. Trebale su nam digitalne tehnologije koje mogu isprezentirati Urbane Ideje na kreativan i upečatljiv, ali opet nenametljiv način. Holofiction je bio tu za nas sa svime što nam je bilo potrebno. ”
 
- Roko Dropuljić, direktor kompanije URBANE IDEJE

Iz svih tehnologija koje imamo u ponudi, odabran je Holofan za vizualizaciju logotipa te LCD TOTEM na kojem su se prikazivale sve ostale informacije.

Dakle, ŠTO JE LCD TOTEM i kako ga možete koristiti za svoje evente?

LCD TOTEM je uređaj koji se u zadnje vrijeme počeo frekventno koristi u polju oglašavanja. Glavna ideja koja stoji iza ovog popularnog trenda digitalnog marketinga jest prostorna digitalna instalacija u obliku uređaja koji se sastoji od LCD ekrana ugrađenog u (često) brendirano kućište. LCD zaslon se potom koristi za predstavljanje željene informacije gledatelju - od video animiranih sadržaja i digitalnih uličnih oglasa (outdoor) - sve do osnovnih on-spot vizuala poput dnevnog reda događanja (indoor). Kućište oko zaslona ima prvenstveno statičku ulogu, a potom i ulogu dodatnog naglašavanja prikazanih informacija na ekranu.


---

LCD TOTEM se može izraditi po mjeri ili pak unajmiti. 
Imajte na umu ovaj jednostavan i vrlo učinkovit uređaj prilikom organiziranja vašeg događanja (RENT ME!) ili ostalih prilika poput nadogradnje interijera vaše tvrtke/izloga (BUY ME!).

Projekti

Svi projekti

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo