Neprocjenjivo!

Saznajte više

Budite drugačiji

Zanimljivo i prepoznatljivo. Marketinški alat koji pomaže vašoj tvrtci da raste, izdvaja se iz mnoštva - Holofiction zna što dobar video može napraviti. Snimamo, uređujemo, animiramo i izrađujemo nevjerojatne FX videozapise od početka. Dopustite da vašu poruku iskomunicaramo na svoj način.

Kontakt

Snimanje & Montaža

Akcija! Radimo sadržaj vama potreban. Od ideje do završenog proizvoda, naši timovi se obračuju pažnju na sve tehničke i umjetničke izazove, od skripte i scenarija do upravljanja lokacijom, snimanja i montaže.

Kontakt

Animacije

Logotip, proizvod? Bilo koji 2D ili 3D videozapis. Pioniri smo u animiranju grafika, obrađujemo svaki aspekt animacije. To je mnogo više od filmića - dodajemo dodatnu dimenziju bilo kojem multimedijskom sadržaju pritom stvarajući wow-efekt koji privlači pozornost svih. Pojavom Holofictiona, marketinška strategija nikad neće biti ista.

Kontakt

Infografike

Zaboravite Power point, pite, dijagrame i grafikoni . To su načini prezentacije iz prošlog stoljeća. Neka naša animacija govori za vas. Videozapisi su najbolji načini za prenošenje poruka - od proizvoda i usluga do poslovnih strategija. Holofiction stvara zapanjujuće prezentacije koje ljudi uživaju u promatranju.

Kontakt

VFX

Specijalni video efekti više nisu rezervirani samo za holivudske blockbustere. Holofiction ih dovodi ravno na vaš stol, stvarajući spektakularan video sadržaj za sve vaše marketinške potrebe. Animirane grafike, video simulacije, renderiranje - sve su to neke od stvari koje sa lakoćom rješavamo.

Kontakt

Projekti

Svi projekti

Vijesti

Sve novosti

Kontaktirajte nas

Ok!
Molimo upišite ime
Ok!
Molimo upišite prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo